facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Herlev Rådhus

Herlev Rådhus
Adresse: Herlev Hovedgade 110, 1. sal, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 52 70 00
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade
Gadenummer: 110
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 09.00–14.00
tirsdag: 09.00–14.00
onsdag: 09.00–14.00
torsdag: 13.00–18.00
fredag: 09.00–14.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Velkommen til Herlevs Vilde Vest!nnBliver du informeret, vejledt og partshørt inden kommunen træffer en afgørelse? Modtager du afgørelsen skriftligt med klagevejledning før den iværksættes?nnNEJ VEL?!nnDet kræver en stor og vedholdende indsats, at have brug for hjælp i Herlev Kommune.nnDerfor:n- Hold ALTID på din ret at blive informeret, vejledt og partshørt INDEN der træffes en afgørelse, der går imod dig.n- Bed ALTID om en skriftlig afgørelse med klagevejledning INDEN afgørelsen iværksættes.n- Undersøg ALTID om kommunen har den lovhjemmel, de påstår at have.n- Bed jævnligt om aktindsigt, så du er sikker på, at de oplysninger du giver bliver noteret.nnHvis du ikke kan klage over en iværksat afgørelse, fordi du ikke har modtaget den skriftlige afgørelse med klagevejledning, kan du klage over sagsbehandlingen.nnHar du udtømt dine klagemuligheder kan du klage til ombudsmanden.nnHvis du har en formodning om, at kommunen overtræder lovgivningen, kan du melde det til tilsynet i Ankestyrelsen.nnUndersøg evt mulighederne for gratis juridisk bistand som hos sr-bistand.nnHar du et handicap kan du søge gratis vejledning hos DUKH.nnHvis du har et barn i mistrivsel kan du søge gratis rådgivning hos forældrerådgivningen.nnDu kan læse om kommunens forvaltningsretlige forpligtigelser i myndighedsguiden på ombudsmandens hjemmeside.nnPå Ankestyrelsens hjemmeside kan du søge efter relevante principmeddelelser.nnBenytter du dig af den uvildige rådgiver, der er lønnet af kommunen - så er du desværre nødt til at være obs på, om det reelt er dine interesser der bliver varetaget.nnJeg ønsker dig alt mulig held og lykke på din vej
Jeg blev ekspederet til booket tid af venlig og kompetent medarbejder.
Et skummel sted at komme. Jeg har været der to gange i alle mine år i Herlev sammen med min datter. Det er ikke et rart sted håber aldrig at jeg skal have noget at gøre der.
De har ikke orden i deres ting de giver en tid til at man kan få et kørekort fornyet men systemet fungerede ikke så burde man informere i tid så folk ikke tager til rådhuset men får intet ud af det en SMS ville hindre at man ikkeryger tid og penge unødvendigt det er ikke borgerservice.
Flinke, venlige, professionelle og serviceminded medarbejdere. Dog var min aftale ikke registreret i kalenderen, så deres dyrt indkøbte ankomst registrerings touch skærms stander, er ubrugelig.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik