facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Herlev Bymidte Center

Herlev Bymidte Center
Udendørs butikskompleks med stormagasiner, forretninger, tjenesteydelser og afslappede caféer.
Adresse: Herlev Torv 2, 2730 Herlev, Danmark
By: Herlev
Rute: Herlev Torv
Gadenummer: 2
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 10.00–18.00
tirsdag: 10.00–18.00
onsdag: 10.00–18.00
torsdag: 10.00–18.00
fredag: 10.00–18.00
lørdag: 10.00–15.00
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
BIG Shopping BIG Shopping 745 måler Afslappet shoppingcenter med et supermarked, caféer og restauranter samt en biograf.
Anmeldelser
Centeret er blevet udvidet med en del flere butikker og spisesteder. Desværre trækker det ikke så mange mennesker til, hvad er lidt synd, da det er en overkommeligt center med en lille hyggelig gågade lige uden for, her er der også en del restaurante og butikker. Jeg nyder selv at der aldrig er over proppet med mennesker.
Flot center med nogle gode butikker og flot parkeringsområde. Skønt med en gågade når solen skinner og et center når det regner, Herlev har det hele.
Det har alt mellem himmel og jord, og de butikker jeg besøgte var der behageligt og hjælpsomt personale.
Fint center. Synd at man vælger betalingsparkering, ved godt at det først er efter 1.5 time, men alligevel hvis man er på café eller noget er tiden hurtigt gået.nMed den mængde kunder eller mangel på samme, burde man ikke have betalingsparkering under nogen omstændigheder. Dårlig signalværdi.
Det er gået fra grimt til værre...tillykke Herlev
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik