facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Herlev Apotek

Herlev Apotek
Adresse: Herlev Torv 13, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 94 25 25
By: Herlev
Rute: Herlev Torv
Gadenummer: 13
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 08.00–18.00
tirsdag: 08.00–18.00
onsdag: 08.00–18.00
torsdag: 08.00–18.00
fredag: 08.00–18.00
lørdag: 08.00–16.00
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Herlev Apotek Herlev Apotek 12 måler Inkomptent personale. Taler nedværdigende og uden sans for kundeservice
Apotek Herlev Ugle Apotek Herlev Ugle 105 måler Kæmpe overpris i butikken kontra deres hjemmeside.
Anmeldelser
Har nu prøvet at handle her flere gange i løbet af sidste 4 måneder og har negative oplevelser.nnUheldig? blev ved receptkøb betjent af altid den samme mand. Ubehagelig, ikke interesseret i at rådgive ved spørgsmål om medicin, hilser aldrig tilbage.nnGodt det ikke er eneste apoteket i området så vi kan rykke over til den anden.
Vælg Ugle Apoteket. Apotekeren ejeren er en arrogant klovn.nHan var mere fokuseret på at bestemme over hans fortov ude foran butikken, end ekspedere hans kunder i forretningen og komme videre.nJeg tillod mig at holde på pladsen foran så jeg ikke generede handicap pladsen. Og han var åbenbart mere interesseret i at diskutere med mig end at få folk videre i butikken. Jeg henstillede til han kontaktede politiet da han hverken var p-vagt eller politimand.nnJeg købte mine varer på under 2 minutter hos hans konkurrent.
En al for stresset apoteker der på en ubehøvlet måde skulle have os ud af butikken. Det klæder ikke apoteket, men nu er der jo også apotek Uglen
Er jævnligt kunde på Herlev Apotek og får den bedste service. På et tidspunkt i forbindelse med ny medicin blev jeg tilbudt samtale med farmaceuten, som er helt fantastisk, vidende, klog, imødekommende og en god rådgiver. I dag var jeg heldig at blive ekspederet af samme. Den største ros til Herlev Apotek og alle ansatte.Så heldigt at møde et stort engagement og viden. Tusind tak til farmaceuten, ekspedient 29, kasse 3, kl 15.31.
Jeg oplever desværre, at flere af medarbejderne taler grimt til kunderne. Jeg vil så gerne støtte apoteket, da de var der først, men det bliver mere og mere tiltalende at bruge det nye apotek. Jeg håber, at Herlev Apotek vil skrue en smule op for deres kundeservice, så de kan beholde deres trofaste kunder.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik