facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Helt Ærlig

Adresse: Adelgade 124 , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 53 60 31 04
By: Skanderborg
Rute: Adelgade 124
Postnummer: 8660


Åbningstider

Onsdag: 16:00-00:00
Torsdag: 16:00-00:00
Fredag: 14:00-01:00
Lørdag: 14:00-01:00

Anmeldelser
Virkelig lækker tapas restaurant i hjertet af Skanderborg, de har en lækker terrasse foran men endnu bedre er den de har bagved med skøn udsigt over Skanderborg sø. Madstilen er tapas med masser af friske små hjemmelavede retter, velsmagende hummus, perfekt stegt kød, gode chorizoer og et vinkort der har noget til alle! Derudover serverer de lækre lokale specialøl, blandt andet fra Skanderborg Bryghus. Meget fornuftige priser både for mad og drikkevarer! Behagelig betjening gjorde besøget fuldendt... Kommer der bestemt igen
Fin lille restaurant midt i Skanderborg by med et overskueligt menukort. Et lille udvalg af genkendelige retter. Fx et stjerneskud og en rib eye. En enkelt vegetar ret og ligeledes en børnevenlig ret. Velsmagende og pænt præsenteret. Betjeningen søde og venlige men ikke med et professionelt nærvær og overblik.
Dejlig mad, fint lokale, hyggelig atmosfære, god hjemmeside let at reservere bord. Vegetar tapas på foto
Har været en del gange og aldrig gået skuffet derfra..altid mæt og veltilpas
Sødeste service... Lækker tapas Eeeeeeelsker deres hyldeblomst Og manden min, deres vine Dejlig udsigt ud over søen Altid en skøn oplevelse
Hyggeligt sted, høfligt personale og god mad til en fair pris
Maden var helt okay, deres vin kort og øl kort er meget omfattende. Og nogle ville nok tabe overblik og bare bestille det de fik fortalt var godt, eller det de kender i forvejen. Nu betalte jeg ikke selv, men synes 75/375 kr for Ca 10 cl/en flaske vin er meget dyrt. Den samme vin kan man få til normal pris i supermarkedet for 65 kr, stedet er hyggeligt med en varm atmosfære. servicen er god søde tjenere, er dog lidt i tvivl om hvorvidt de er kendere af deres egne drikkevarer. hvilket jeg synes er en skam, så en lille forenkling af deres udbud og lidt oplæring i de tilbageværende drikkevarer. Ville måske give en extra hvis man lige gav prisen et lille hak i toppen så derfor 3 , er.
Der blev serveret en lille brødkurv som snack imens man ventede, hurtig og venlig betjening! Udvalget på menukortet er småt, men tilgengæld er det rigtig godt! Super burger og lækker kage! Jeg kommer helt sikkert igen!
Har lige holdt min fødselsdag, med 27 gæster.Meget tilfreds med mad og vin, alt smagte dejligt.Super venlig betjening.Man føler sig både set og hørt.Kan kun anbefale stedet.
Har lige spist en helt igennem fantastisk burger her! Jeg er lidt af en burger entusiast, og har spist på rigtigt mange burgerbarer rundt omkring i Danmark, og den her burger er, hvis ikke den bedste, så i hvert fald en af de bedste jeg har prøvet til dato!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Helt Ærlig med offentlig transport


O.L. Kirkegaards Stræde/Adelgade (Skanderborg Kom) 150 måler
21
Mindet/Banegårdsvej (Skanderborg Kom) 160 måler
21
O.L. Kirkegaards Stræde/Adelgade (Skanderborg Kom) 180 måler
21
Skanderborg Busterminal 190 måler
107
12
200
21
309
311
331
502
Skanderborg Busterminal 200 måler
107
12
200
21
309

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik