facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for HelloRider

HelloRider
"Hos Hellorider på Østerbro har vi lukket butikken helt grundet Covid-19, samt vores ændring af koncept hvor vi fremover vil sælge vores cykler via B2B, primært gennem bruttolønsordning samt leasing.Kunder der tidligere har købt cykler hos os er selvfølgelig stadig dækket af garantien og eventuelt servicepakker. Hellorider har et unikt servicepartner netværk, samt mobil mekaniker service i store dele af landet.Hos Hellorider finder du en bred vifte af cykler og elcykler. Top mærker, herunder Brinckers, Cube og Cortina.Fra praktiske transportcykler og hurtige mountainbikes og komfortable elcykler: Du finder præcis, hvad du leder efter hos os!"
Adresse: Strandboulevarden 89 , 2100 København
Telefonnummer: 89 88 82 34
By: København
Rute: Strandboulevarden 89
Postnummer: 2100


Anmeldelser
Vildledende service, elendig betjening, INGEN reklamationer og fakturerende reparationer der ikke er aftalt. Vildledende og forkert service. Jeg købte en alm. citybike i nov 2018. Jeg blev dengang lovet en god og holdbar cykel, selvfølgelig omfattet af de normale garantier og handels betingelser. Elendig betjening. Jeg blev i butikken efter at have prøvet cyklen bedt om at bestille og betale cyklen på nettet, for at bestille den hjem. Jeg skulle bruge en større stelstørrelse, end der var på lager. Butikken i KBH Ø ville ikke bestille hjem, eller være behjælpelige på andre måder. Jeg bestilte den på hjemmesiden, og kom her ud i et forløb der strak sig fra 3/10-18 til den 21/11-18, før de havde cyklen hjemme. Jeg vil spare jer for historien men der blev lovet meget og intet af det holdt Her fortryder jeg inderligt, at jeg ikke fulgte min mavefornemmelse og trak handlen tilbage. Ingen Reklamationer og fakturerende reparationer der ikke er aftalt. Nu her lidt over et år efter købet gik cyklens krank i stykker. Cyklen er blevet brugt til almindelig brug i lidt over 1 år, ikke noget vildt. Det er en særdeles god cykel, og jeg har ikke i perioden haft andre problemer med den. Jeg indleverede derfor cyklen i sidste uge, med det ene formål at få kranken skiftet som en reklamation. Der gik 3 arbejdsdage, og så modtog jeg en sms om at min cykel var klar til afhentning. Da jeg idag opsøgte Hellorider KBH Ø, fortale de, at de ikke ville lave det som en reklamation, idet kranken er en bevægelig del. De havde til gengæld skiftet kranken, samt givet cyklen et "mini" service til den nette sum af knap 700kr. Da jeg i butikken klagede over, at de ikke havde informeret mig om, at de ikke mente reklamationen gjaldt, og at de havde foretaget flere reparationer uden det var aftalt grinede ekspedienten og sagde: "Jamen jeg kan da også bare sætte den ødelagte på igen" Jeg spurgte om det virkeligt kunne være rigtigt, at jeg fremover skulle forvente at skifte krank en gang årligt for 700kr, hvortil han svarede: "Ja" og "Du kan jo bare klage til forbrugerombudsmanden, hvis du er utilfreds". Dermed bondefanget til at betale ved kasse 1, for at få sin cykel igen. Gør dig selv en tjeneste og bliv ikke lokket med gode tilbud fra Hellorider. Deres cykler er meget gode, men køb dem ved en anden forhandler, også selvom de måske koster lidt mere der. Pengene er hurtigt vundet ind i tidstab og enorme frustrationer.
De er søde og flinke, men de får ikke lavet min cykel. Den blev indleveret til reperation den 20 december 2019. de tager ikke telefonen når man ringer. De er umulige at få kontakt med, så jeg møder op i butikken ca. en gang om ugen, og må hører på en masse undskyldninger, og løfter om at cyklen er færdig i næste uge, når de har fået reservedelen hjem fra Kilemoes. der er gået 42dage indtil videre. Hvems der er skyld det er, er jeg så ligeglad med, jeg har brug for min cykel. Det kostede mig ca. 500 kr i offentlig trafik, at undvære min cykel i de første 10 dage. De er søde og flinke hos Hollorider, jeg fik lov at låne en dame elcykel af tvilsom kvalitet, hvilket gør at jeg frygter, hvornår den bryder sammen under mig. Men det var og er en god tanke med en lånecykel. Nu sidder jeg, og ringer op til dem igen, på deres nummer 89888234, igen uden resultat. jeg er ikke vred mere, men bare ked af at have købt en kildemoes cykel anbefalet af Hellorider.
Jeg bliver desværre nødt til at ændre min anmeldelse, for jeg har haft en blandet oplevelse. Jeg havde udset mig min nye cykel på jeres hjemmeside og havde efter bedste overbevisning købt skærmsæt, støttefod og andre dele til cyklen, som jeg mente passede. Det er svært at finde specifikationer på hjemmesiden. Ydermere står der heller ikke på jeres hjemmeside, at der skal betales ekstra for montering af delene. Der mangler lidt forventningsafstemning på jeres hjemmeside, om hvad der menes med "Cykler leveres samlet" Heldigvis havde jeg bestilt montering via jeres Facebook side tak for det. Kort tid efter modtog jeg en mail om, at nu var cyklen klar til afhentning. Jeg ringede derfor til jeres servicetelefon for at få bekræftet, at cyklen var helt klar. Jeg opgav det, efter at have været på hold i ca. ½ time. Jeg tog chancen og tog toget ud til butikken. Her opdagede jeg, at cyklen ikke var samlet, og at skærmsæt og støttefod ikke passede til cyklen. Heldigvis havde en af jeres medarbejdere bestilt ny støttefod og skærmsæt og at jeg ville få et link, som jeg kunne bruge til at betale differencen på delene. Fair nok. Jeg bad dog om at få tilsendt et billede af det nye skærmsæt, fordi jeg gerne vil have de passer visuelt til min nye cykel og derfor vil have mulighed for at afvise de nye skærme, hvis jeg ikke synes om dem. Jeg måtte derfor forlade forretningen på min nye cykel uden skærme eller støttefod på. Jeg fik ikke det forkerte skærmsæt eller støttefod med mig. Jeg har endnu ikke modtaget den lovede mail med billede af skærmsættet. Jeg har derimod modtaget en RMA mail, hvor jeg bliver bedt om at sende det forkerte skærmsæt og støttefod, som jeg ikke har modtaget, tilbage. Jeg har derfor skrevet til jeres facebook side igen, for her har jeg størst held med svar. Alt afhængig af udfaldet af den noget svingende købsoplevelse vil jeg justere min anmeldelse; I har nogle servicemindede medarbejdere, men manglende informationer, svært tilgængelige kommunikationskanaler og fejl i processerne gør det bare ikke trygt at handle.
Jeg købte en el-cykel i marts 2017 i butikken på Strandblv. På Østerbro. Jeg er besværet af leddegigt og er derfor meget afhængig af min cykel, i det daglige. Jeg har været tilfreds med cyklen, men i slutningen af juli falder den ene pedal af. Jeg opsøger butikken 31/7-17, som beholder den til reparation, da et gevind er gået i stykker. Jeg får at vide at det vil tage ca 10 dage at få reservedelen hjem og at reparationen udføres. Da jeg efterspørger mulighed for lånecykel, griner ekspedienten nervøst og svarer at de ikke har lånecykler. Hellorider har nu været i besiddelse af min cykel i en måned, og de har endnu ikke præsteret at få den lavet. Jeg har været i kontakt med kundeservice 5-6 gange og er hver gang blevet oplyst om at vedkommende vil rykke, men ingenting sker. Jeg får oplyst at levering af reservedelen trækker ud. Jeg synes det er yderst kritisabelt at det skal tage 1 måned at lave min cykel. Jeg ved at reservedelen har været lang tid undervejs, men det er simpelthen uacceptabelt at det skal tage så lang tid. Jeg kommer aldrig nogensinde til at købe en cykel hos Hellorider/Smartcykler igen. Update 3/9-17: Jeg kontaktede igen kundeservice torsdag den 31/8-17 og blev da lovet at min cykel ville være lavet og klar til afhentning dagen efter fredag den 1/9 ml. Kl 17-18. Dog havde jeg først mulighed for at hente cyklen d.d 03/09. Da jeg kommer til butikken får jeg at vide at reservedelene et kranksæt endnu ikke er kommet hjem, da det er i restordre. Jeg spørger om mulighed for at blive kompenseret, hvilket afvises. Jeg får denne gang tilbudt en lånecykel, hvilket jeg tager i mod. Magen til inkompetence og miskommunikation skal man virkelig lede længe efter! Vær OBS Det er ikke muligt at kontakte de enkelte butikker telefonisk selv, al kontakt dertil foregår via kundeservice som fralægger sig alt ansvar og ikke kan gå ind i de enkelte sager Hvis det var muligt at annullere købet, gjorde jeg det. Lad være at handle hos Hellorider/Smartcykler. Opdatering 8/9-17: Jeg talte med kundeservice vedr kompensering for langvarig reparation. Jeg blev tilbudt sølle 100kr i rabat til tilbehør fra Hellorider.dks webshop. Dette tilbud er så sølle og elendigt og bekræfter at jeg aldrig nogensinde kommer til at sætte mine ben i den biks igen. 18.09.17: Jeg blev tilbudt 100 kr i kompensation af Martine fra jeres kundeservice. That's it. At i så nu tilbyder mig 500 kr for at se bedre ud på trustpilot er så pinligt.
Jeg er godt tilfreds og glad for at have købt min el cykel hos Hellorider i København. Der var lidt forsinkelse på levering af min cykel, men efter det er det kun positivt. Faglig hurtig svar ved tekniske spørgsmål. God og hurtig service. De overholder aftalt tid ved service. Ekstra service/opdatering på elsystem u/b. Alt i alt rigtig gode oplevelser hver gang jeg har skullet bruge hjælp til cyklen. Meget venlig og friske betjening i butikken.
Tak for god service. Jeg har været forbi Hellorider på Strandboulevarden to gange. Førstegang fordi baglygten på min nye cykel ikke virkede og anden gang fordi mekanikeren i Herlev afdelingen ikke var kommet heldigt fra 3 mdr. eftersynet. Begge gange tog de sig tid til at fikse det for mig med det samme, uden problemer.
God behandling og hurtig levering. Efterfølgende havde jeg et problem med cyklen, hvor gearfordeleren knækkede. Jeg indleverede den, og det hele blev skiftet ud i løbet af en uge, hvor jeg kunne hente den. Kan kun anbefale butikken. I mit tilfælde, var det deres afdeling i Herlev. Super udvalg af rigtig fede cykler.
Jeg skriver på vegne af min far, hvis el-cykle blev begået hærværk på. Han sendte cyklen ind, med beskeden om at cyklen ville være færdig i løbet af næste uge. Nu er der gået over halvanden måned, og butikken svarer hverken på opkald eller mails. Det er en cykle til 15.000kr, og det kan simpelthen ikke være rigtig. Det er fuldkommen latterligt og under al kritik hvad Hellorider foretager sig. Under ingen omstændigheder kan jeg anbefale hellorider.
Alt fint indtil videre, har købt og fået leveret i forretningen 1 uge efter en El-Cykel, kører fint, fik justeret sadlen og de havde glemt at stramme styret, men det fik jeg også ordnet.
Kan kun anbefale Hellorider på Østerbro. Købte en Brinckers Bretagne elcykel hos dem for 1½ år siden. De var meget kompetente og hjælpsomme i forbindelse med salget og efterfølgende har jeg fået en utrolig god service. Den bliver brugt til og fra arbejde hver dag og der har aldrig været nogle problemer med den. Og så giver den mig fornemmelsen af selv at levere muskelkraften – også selvom jeg får hjælp
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger HelloRider.

København cykelhandlere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Strandboulevarden 89 københavn cykel reparati̇on placering, hvordan kan jeg gå. HelloRider adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner HelloRider. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HelloRider med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
NoA Cykler NoA Cykler 479 måler Fik en service her for et par uger siden som var 25% dyrere end de fleste andre cykle...
Barholt Cykler Barholt Cykler 525 måler Super betjening, vi fik lov til at prøve en børne cykel i deres gård flere gange og v...
BenBen Cykler BenBen Cykler 641 måler "Hand build custom bicycles"
Biomega Store Biomega Store 660 måler
Cykelmarked Cykelmarked 665 måler
Velohouse Velohouse 811 måler Tak for konge e-Bike købsoplevelse i flotte omgivelser hvor man får lyst til at hænge...
Custom Bikes Custom Bikes 820 måler
Østerbro Cykler Østerbro Cykler 1 km Super god service og venlig betjening! Fik fikset et lille problem med min nye cykel...
P.H. Cykler P.H. Cykler 1 km P.H. Cykler er den bedste cykel rep., jeg har prøvet. Dygtig og gode priser. Kæmpe an...
Classen's Cykler Classen's Cykler 1 km Har fået istandsat min Avenue cykel her flere gange. Er meget tilfreds med service, k...
Cykelværkstedet Cykelværkstedet 1 km Selve reparationen af min cykle gik fremragende men der var et lille problem med en m...
Pedalatleten Pedalatleten 2 km Jeg blev opkrævet 180 kr for en fejl de ikke kunne ordne. Svindel er mildt sagt Jeg ...
Byman Byman 2 km Utrolig dårlig service. Ikke til at komme i kontakt med over telefon. De havde min cy...
Luca's cykler Luca's cykler 2 km Ejeren Luca har været decideret ubehøvlet, ubehagelig og aggressiv de tre gange jeg ...
Blegdams Cykler Blegdams Cykler 2 km Shady betalingsmåde og dårlig service. Han var slet ikke interesseret i at hjælpe/eks...
Kgs. Have Cykler Kgs. Have Cykler 2 km Rigtig god service og meget venlig fyr der står i butikken! Udover det er det nogle u...
Tagensvej 69 Cykler Tagensvej 69 Cykler 2 km Virkeligt godt, har lige købt en brugt herre cykel til en god pris samt god service f...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik