facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Havemøbel-Centret

Havemøbel-Centret
"Alt i havemøbler og tilbehørVi er din lokale forhandler af havemøbler i Albertslund. Vi har et stort udvalg af alt i tilbehør til din have, lige fra hynder og parasoller til børnemøbler, hængekøjer og fuglehuse. Vi har mange års erfaring i branchen og står altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring det helt rigtige køb af havemøbler.Kvalitet siden 1970Vi har Sjællands største udvalg af havemøbler og tilbehør, som vi har tilbudt vores kunder gennem mere end 47 år. Vi lægger stor vægt på personlig service og rådgivning, så du er sikret et møbel, der opfylder alle dine ønsker og behov. Vi har åbent året rundt og tilbyder også et stort udvalg af jule- og nytårspynt til haven i vintersæsonen.Skal vi hjælpe dig?"
Adresse: Roskildevej 183 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 54 03
By: Albertslund
Rute: Roskildevej 183
Postnummer: 2620



relaterede søgninger: Havemøbler Sjælland, Små havemøbler, Havemøbler udendørs, Havemøbelland Helsinge lager, Havemøbelland Osted, Ølstykke havemøbler, Havemøbelland Trustpilot, Julehaven
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Voldsom dårlige parkeringsmuligheder. Og virkelig mærkelig butik... Et lager omkring privatbolig. Priser er komplet som alle andre steder, ikke de store besparelser at hente eller finde. Salgsannoncer blæses op som "Ophørsudsalg" det er bare fabrikken der laver møblerne der ophører, sq ikke butikken. Sælgere føles en anelse pågående, og man KAN føle sig overvåget, når de konstant render rundt i røven af en, og flytter den samme stol 80 gange, for derefter IGEN at sige "man endelig må sige til, hvis der er noget man ønsker hjælp til" Lysten til at studere jeres udvalg i fred kunne være det første svar! Butikken har dog det største udvalg i havehynder i alle mulige OG umulige afskygninger. Husk at kigge UNDER møblerne, tjek skruer, belægninger, vedligholdelse, for du bliver tørret i røven, når du har købt og står med et knækket siddestykke.
Jeg besøger altid dem før turen går til diverse byggemarkeder når jeg mangler havemøbler o.lign, priserne er rimelige og udvalget stort. Super hyggelig betjening og stort fokus på Corona i disse tider. 6 stjerner herfra for de har som regel det jeg mangler.
Det er ikke vel holdt. Det roder, udstillingen er kaos og priserne er ikke konkurrence dygtige når varerne ikke engang tager sig pænt ud. De kan dog speciel fremstille hynder.
super betjening men det er deres online ting der er det store
Pussigt lille sted med en utrolig rodet udstilling. De reklamerer næsten konstant med bannere med udsalg eller ophør. Når man nærlæser banner, er det en eller anden fabrik der ophører, og som de så sælger møbler fra, men deres priser er ikke lave af den grund. Der er dårlige parkeringsforhold.
Virkelig sødt ældre par, der driver denne forretning i deres have. Lidt rodet, men stort udvalg hvis man leder lidt rundt
Søde, venlige og hjælpsommelige til fornuftige priser
God betjening og hjælpsomme personale det kan kun anbefales
Altid hjælpsom oplysende om ting du spørg om
Rigtige søde og hjælpsomme
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik