facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Haveje Liseleje

Haveje Liseleje
"Velkommen hos Haveje i Liseleje!Haveje Liseleje er en strandcafé med alt i barfodshygge, økologisk is og god mad lige ned til en Danmarks smukkeste strande.Her serverer vi brusende bølger & berusende burgere med kærlighed og kvalitetssans. Besøg også Haveje i Gudmindrup, Marielyst og Vallensbæk."
Adresse: Lisehøjvej 10 , 3360 Liseleje
Telefonnummer: 20 35 34 72
By: Liseleje
Rute: Lisehøjvej 10
Postnummer: 3360


Åbningstider

Mandag: 12:00-20:00
Tirsdag: 12:00-20:00
Onsdag: 12:00-20:00
Torsdag: 12:00-20:00
Fredag: 12:00-20:00
Lørdag: 12:00-20:00
Søndag: 12:00-20:00


relaterede søgninger: Haveje Gudmindrup, Haveje Marielyst, Haveje Tekst, Bedste burger Odsherred, Burger Marielyst
Anmeldelser
Mums for en burger og fritterne er perfekte. Personalet er supersøde, glade og vi glæder os til at komme her igen en anden dag
Dejligt sted, lige ved stranden og med fremragende mad. Dette er nok sommerens bedste burger Special Burger på menukortet. Jeg kommer igen.
Jeg var idag forbi haveje, og jeg må sige At jeg aldrig før har oplevet noget så forfærdeligt. Medarbejderne står og piller bussemænd, Og røre derefter med min mad som desuden ligner en gift bombe, osten er mere orange end en reje og der kom en lugtende sovs ud sf brødet… desuden ved de ikke hvad de laver, de kan ikke svare på indholdet af deres salat og udtaler lidt for selvsikker “det er en salat med salat i”. Jeg skal hjælpe dem med at bruge et kassearberat. Og den unge fyr bliver ved med at stå og hoste ned i maden og pille sig selv i håret lus?, uden at vaske hænder. Fy for helvede
Super lækker køb deres menu og i kan rulle derfra Toiletforhold super fine og god med plads
Super lækre burgere, pommesfrites og tilbehør. God service. Selv om ventetid på mad var lang, kom der en meget præcis tid på, hvornår mine burgere var færdige.
Sidst var vi lige kommet herop, skynder vi os derhen megasultne. 20.01 spørg vi om vi kan bestille 2 burgere og imens de stadig står og griller løs råber de at køkkenet er lukket... Så tænker man kort, fair nok de vil hjem. Men så! I kan sagtens bestille drikkevarer...? Seriøst I lavede stadig mad med alt fremme. Ingen kø. Nå godt der efterhånden er flere gode, hvis ikke bedre alternativer efterhånden. Virker ikke særligt interesserede i kunder.
Super smilende personale, selvom det var årets travleste dag. Fik man en god service og god mad.
En helt igennem FANTASTISK burger men stedet bærer præg af et ungt underuddannet personale der virker presset og man mødes af en "kok/køkkenchef/bestyrer" som står bag i køkkenet der ytre sin tydelige holdning om os besværlige kunder. og så har Haveje helt generelt undladt af informerer om at køkkenet lukker en time før de reelle åbningstider der står angivet på facebook, websitet og google...
Vi kom på et godt tidspunkt uden mange kunder. Betjeningen imødekommende, omhyggelig og venlig Maden var hurtigt klar. Virkelig lækker veggie burger med veltilberedt paneret blomkåls bøf veggie er ofte et sats et meaty place. Okse burgerne fik jeg info om var tilberedt så kødet var saftigt og lækkert.. Deres hjemmelavede hyldeblomstsaft lige i skabet men det der også er med til at give fem stjerner er, inkl. den gode stemning, deres pommes frites. Er normalt ikke oppe at køre over pommes frites men disse blev spist rub og stub. Tak for mad og i øvrigt hyggeigt med stenmaling .
Super hyggelig stemning, fed location og en god burger. Kunne være nice med lidt chillout musik.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Haveje Liseleje med offentlig transport


Lisehøjvej (Liselejevej) 130 måler
327
Lisehøjvej (Liselejevej) 150 måler
327
Hagelundsvej (Liselejevej) 280 måler
327
Hagelundsvej (Liselejevej) 310 måler
327
Liseleje, Kystvej (Lindebjergvej) 340 måler
327

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Haveje Liseleje.

Li̇seleje strandbarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Lisehøjvej 10 li̇seleje burgere placering, hvordan kan jeg gå. Haveje Liseleje adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Haveje Liseleje. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Haveje Liseleje med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Maku Maku 1 km Vi købte to burgere og en side til frokost. En håndværker og en trøffel burger. Supe...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik