facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Harald Nyborg

"Harald Nyborg i Køge er et varehus med et stort og bredt sortimentet og med tilhørende lager. Vi har et stort udvalg af produkter indenfor auto, trailertilbehør, værktøj, VVS, byg, maling, el-artikler, belysning, elektronik, sport, fritid, haven, boligen og meget mere. Butikken ligger i Køge lige ved Lyngvej på Gammel Lyngvej og tilbyder en stor gratis parkeringplads. Har du ikke bil, så kan du nemt komme til butikken med S-toget til Ølby eller buslinje 121."
Adresse: Gammel Lyngvej 21 , 4600 Køge
Telefonnummer: 63 95 96 11
By: Køge
Rute: Gammel Lyngvej 21
Postnummer: 4600


Nærliggende lignende virksomheder
jem & fix Køge jem & fix Køge 315 måler Oversat af Google hver gang jeg finder det jeg skal bruge! Meget venlig service, mege...
Bygma Køge Bygma Køge 653 måler Hvis man er lidt mere nørdet eller kritisk med sit værktøj selvom de jo har meget, så...
Sanistål Sanistål 666 måler "Sanistål A/S i Køge er din grossist- og servicevirksomhed til byggeri og indust...
AO Køge AO Køge 910 måler Alle i afdelingen har styr på deres ting Så det er intet problem at blive ekspederet ...
JNF Maskinfabrik Køge JNF Maskinfabrik Køge 1 km Fin butik men følte mig ikke rigtig velkommen af hende der servicerede mig.
Anmeldelser
Harald Nyborg Køge er en fantastisk forretning med hjertevarme og kompetente ansatte. Jeg vil især gerne rose medarbejderen Lars, der er klar til at hjælpe med vejledning, uanset om du skal bruge en højtryksrenser eller en muldvarpesaks.
Fik alt hvad jeg skulle bruge og god hjælp fra ekspedient de er altid flinke til at hjælpe
Utrolig rodet butik men den gør jo hvad den skal... Ham der stod ved kassen var super øv som ekspedient, intet smil eller glæde på nogen som helts måde... 23/9-22: syntes ikke der er noget ændret. Sammenlignet med den vi har hvor vi bor er den her uoverskueligt.
Køb ikke fra Harald Nyborg, fup og svindel er alt de står for. Købte en inverter/omformer til bilen, efter deres rådgivning skulle den kunne bruges til at give strøm til alle elektriske apparater. Den kan ikke en gang bruges til at oplade en gamle mobiltelefon uden at den melder fejl for overbelastning. Da vi returnerer den til butikken i Køge, påstår ekspedient og butikschef at der intet er galt med produktet uden så meget som at åbne boksen og tjekke produktet. De påstod at det jeg brugte den til kunne slet ikke lade sig gøre, så den kan altså ikke oplade en mobiltelefon påstår butikschef og medarbejder. Arrogant chef giver tydeligvis også arrogant personale. Ingen form for kundepleje whatsoever. Vil hellere miste kunder end miste et dårligt produkt, det sagde de også ligeud. Fuldstændig ligeglad med kunden.
Manglede høreværn fandt nogen til billige penge man kan altid finde et eller andet
Fik hjælpe af en sød og smilende ungarbejder.
De har altid varen til priser bedre end alle andre.
Ikke særlig serviceminded men udvalget er ganske fint
Det er en fin butik, dog ville det være rart hvis de ville åbne flere kasser...
Oldnordisk…tager hverken mobilepay eller når dankort app ikke virker, ja så er der intet hjælp at hente. Ikke engang en QR kode har de. men så mistede de da bare lige et salg på 500kr. Så finder jeg bare et andet sted at handle.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik