facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hansen Møbler

"God personlig service og eksperter i møbel og senge rådgivning, de rigtige varer til den rigtige pris som vi kan tilpasse efter dit behov !gratis levering ved køb over kr. 5000,-"
Adresse: Ravnsøvej 15 , 8240 Århus
Telefonnummer: 86 17 50 77
By: Århus
Rute: Ravnsøvej 15
Postnummer: 8240



relaterede søgninger: Outlet møbler Aarhus, Hansen Møbler Vejle, Ophørsudsalg møbler, Danbo Møbler Aarhus, Danbo Møbler Viby, Møbler Randers, Møbler Risskov, Møbler Aalborg
Nærliggende lignende virksomheder
Jacobsen Design Jacobsen Design 5 km Har netop fået min y-stol tilbage fra minidesign, og er super tilfreds med resultatet...
Duxiana Duxiana 5 km
Dux Møbler Dux Møbler 5 km Dejlig butik med gode medarbejdere der har fokus på service. Vi fik Iøvrigt leveret ...
BN Sales BN Sales 5 km
Classique Classique 6 km
Galleri C Galleri C 6 km
Natuzzi Natuzzi 6 km Oversat af Google Produkter af høj kvalitet, fremragende og pæne, men de fire stjerne...
Houmøllers Møbler Houmøllers Møbler 7 km Lækker butik med masser af smukke møbler og venlig betjening.
Luxe Cool Luxe Cool 7 km
Vordingborg Køkkenet Vordingborg Køkkenet 7 km Vi har netop købt et køkken ved Vordingborg Køkken i Tilst, og har været meget positi...
Anmeldelser
Dejlig butik med gode medarbejdere der har fokus på service. Vi fik Iøvrigt leveret vores produkter, gratis og lige med det sammen.
Fantastisk sted med gode møbler gode priser godt personale
Særdeles godt sted, dygtigt personale
Vi har lige fået leveret et PBJ bord, som er kommet i flot kvalitet. Der var dog en del rengøring der skulle gøres, da der var mange efterladenskaber efter slibeprocessen fra fabrikken.
Købte lækker og dyr lædersofa ca. 16.000kr. Desværre blev skumhynderne hurtigt slidte og bløde, så man sidder i et hul. Dette skete indenfor ca. et år. Ringede og klagede, skrev derefter og forklarede skaden. Men fik besked om at når man ikke kunne se det på et billede, så var det ikke noget man ville tage sig af. Så her køber jeg aldrig møbler igen!
Ros: Vi købte en lækker seng derinde, som vi er super glade for. Den var lavet i special mål og tog kun lidt under 1 måned om at ankomme og 10 min på opsætning på 2. sal tilkøbt. Vi oplevede dog en forkert madras, hvilket de undskyldte meget for, og vi beholdte den "forkerte" indtil de fik lavet den rigtige - på deres regning Ris: De måtte dog gerne ringe flere gange samt ligge voicemail, når varen var færdig og klar til levering. Da jeg ikke tør acceptere et ukendt nr. så forventer jeg, at vigtige opkald bliver indtalt på telefonsvareren, hvilket de ikke gjorde - jeg blev desuden kun ringet op 1 gang.
Altid fantastisk betjening, godt humør og professionel betjening. Super dygtige møbel montører som leverer til tiden og gør et super godt stykke arbejde.
Gode personal og god service
Købte en Delta lænestol, den jeg fik leveret var meget højere end den i deres udstilling, jeg er nu endt med at have deres godt brugte lænestol fra deres udstilling, som knager og støjer helt vildt, nok fordi at ryglænet ikke passer til stolen, det er fra den første stol jeg fik leveret, altså har jeg en stol sat sammen af 2 forskellige. Brugt stol til fuld pris.
Vi har købt en sofa for fire år siden, som vi egentlig har været glade for. Dog oplever vi ofte at få stød når vi sidder i den. Vi mistænker det er det stof den er lavet af der gør det. Det vi tilgengæld er virkelig utilfredse over er at stoffet under sofaen for nyligt er gået i stykker og sofaen er begyndt at fælde med skumfyldet sofaen er lavet af. Da vi ringer til Danbo Møbler for at høre hvordan reklamationsretten er og om det er muligt at få den lavet, får vi at vide at der kun er 2års reklamationsret og de derfor ikke kan gøre noget, dog er de godt klar over at stoffet der er brugt under sofaen har det med at gå i stykker !?! Jeg synes det er virkelig dårligt at man ikke kan regne med at en så dyr sofa som vi har købt ikke kan holde mere end fire år og der er intet at gøre ved det hvis man har problemer med sofaen allerede efter to år. Her skal det lige siges at vi ikke har brugt sofaen uhensigtsmæssigt og at vi hverken har haft børn eller dyr der har hoppet i den. Valget næste gang der skal købes sofa falder derfor ikke på Danbo Møbler!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik