facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hallegård Gårdbutik

Hallegård Gårdbutik
Adresse: Aspevej 3 , 3751 Østermarie
Telefonnummer: 56 47 02 47
By: Østermarie
Rute: Aspevej 3
Postnummer: 3751



relaterede søgninger: Hallegård Produktion ApS, Ritas pølse, Svaneke Slagteren
Anmeldelser
Hvis du slår op i et leksikon under 'Gårdbutik', så finder du et billede af Hallegaard. Vi købte fem steaks til grillen, et friskbagt brød, og nød to kopper kaffe i deres dejlige gårdhave.
Hos Hallegaard gårdbutik finder du Bornholms bedste spegepølser, og du får gerne en lille historie knyttet til spegepølsen. Du finder også meget andet lækkert bacon og kød i slagterdisken. Det er en hyggelig tur ud til gårdbutikken, og når du tror du er langt nok ude at grusvejen, skal du blot fortsætte længere endnu det er hele turen værd.
Gårdbutik og Cafe med udvalgte retter på egne varer. Hallegaard har længe lavet øens bedste og måske landets bedste spegepølser, men også øens bedste hotdog. Gode ting til grillen og ikke mindst bearnaise sauce fra Sauce Umami og vand fra Bornholms Kildevand med mere.
Hvis du er interesseret i hjemmerøgede kulinariske specialiteter kan jeg varmt anbefale Hallegård gårdbutik. Der er et stort udvalg af pølser og skinke. Der er mulighed for at få smagsprøver af det meste og der bliver forklaret om de forskellige produkter. Vi købte en masse spændende pølser, en lækker skinke og nogle supergode ribeye bøffer. Der er desuden et lille spisested, hvor der serveres hotdogs og mulighed for at købe lokalt øl og andre drikkevarer.
Maden var dejlig! Vi fik et bræt med forskelligt kødpålæg med brød til, som smagte rigtig lækkert. Betjeningen var sløv, men der var også godt fyldt op. Bordende var elendige at sidde flere ved. Stedet mindede meget som om at sidde i nogens have. Toiletterne var ikke de bedste. Der stod to kæmpe sække med affald på det ene toilet. Der var fyldt med mennesker inde i selve gårdbutikken, så der kiggede vi kun lige ind. Man kan købe øl og lækker most. Den med hyldeblomst er især lækker!
Håndværk! Pølser, postej og bøffer og steg. Øl, vin, marmelade og honning med havtorn. Kun delikate godter og lækkerier. Smagsprøver og virkelig rare smil over disken. Hurtig, men grundig betjening. Hyggelig gårdhave og gode parkeringsforhold.
Super lækker og veltillavet nytårsmenu … Ikke sidste gang vi bestiller derfra. Godt Nytår
Det er bare slagter i højeste klasse, det bliver ikke møj bedre
Unikt sted man bare skal besøge. Verdes bedste hotdogs i gårdhaven og andre lækkerier
Super hyggelig gårdbutik, der sælger økologisk kød. Deres produkter er håndlavede efter gode gamle lokale opskrifter. Gårdbutikkens eget lille pølsemageri bruger ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsætningsstoffer. Der er også en hyggelig café til gårdbutikken, som bestemt kan anbefales!
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Hallegård Gårdbutik.

østermari̇e caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Aspevej 3 østermari̇e slagtere placering, hvordan kan jeg gå. Hallegård Gårdbutik adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Hallegård Gårdbutik. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hallegård Gårdbutik med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Fru Petersens Café Fru Petersens Café 4 km Simpelthen fantastisk. Jeg har aldrig følt mig så klam på den gode måde før efter at ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik