facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hair and Lashes by Tanja

Hair and Lashes by Tanja
"Hair and Lashes er en frisør i Rødovre som tilbyder klip til damer, herre og børn. Vi laver også bryn og eyelash extensions. Vi er også specialister i hair extensions hvor vi kun bruger ægte hår. Vi er din frisør i Rødovre og vi har rimelige priser og gode åbningstider."
Adresse: Tæbyvej 9 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 31 16 16 11
By: Rødovre
Rute: Tæbyvej 9
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Eyelash extensions Rødovre, Damefrisør Rødovre, Frisør i Rødovre uden tidsbestilling, Frisør Rødovre Tårnvej, Herrefrisør Rødovre, Hair Lashes by Tanja, Frisør Rødovrevej, Lashes hair by hair
Anmeldelser
Blev klippet af Tanja i dag. Flot resultat, god service og plads til hygge snak.
Hyggeligt sted med prof klipning
Virkelig et godt sted. Min kæreste får lavet vipper her og plukket øjenbryn og ikke mindst klippet hår. Jeg får klippet hår her og Tanja er virkelig professionel og man kan se hun elsker hendes arbejde det kan ses i selve arbejdet. Lokalet er hyggeligt med en god atmosfære. Billeder på vægen og små hylder med produkter på. Hvilket hun også vejleder virkelig professionelt i med gode informationer omkring. Man bli'r tilbudt varme drikke som kaffe, kakao og te . Ellers er der også iskold vand.
Hyggelig og med god atmosfære. Rigtig god service. Jeg er rigtig glad for min nye frisure. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dig Tanja.
Hun er uden tvivl dygtig, og super flink. Lidt pricy, men man får hvad man betaler for
Fantastisk håndværk udføres med god og positiv energi.
Flink frisør, mit hår blev klippet lidt skævt i nakken
Hygge, hjemmelig stemmning og jeg er rigtig glad for mit fine hår
Intet mindre end Rødovres bedste frisør.
Dygtig frisør og God atmosfære ! God oplevelse
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik