facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hørsholm Glarmesteren

Adresse: Usserød Kongevej 12 , 2970 Hørsholm
Telefonnummer: 45 86 02 23
By: Hørsholm
Rute: Usserød Kongevej 12
Postnummer: 2970



relaterede søgninger: Ramme hørsholm, Glarmester rammer, Indramning af billeder, Billedrammer Hillerød
Anmeldelser
-MINUS 5 STJERNER- ELENDIG butik!! Personalet fedter rundt med en tilbagelænethed der grænser til uforskammet og det virker ikke på mig som om der er nogen i den butik der tager deres job alvorligt.
Stedet for alt i glas flotte figurer, vaser rammer og ruder. Kun fantasien sætter grænser
Kan varmt anbefales , laver rammer i alle skæve mål og former .
Dårligste kundeservice EVER. Før påske afleverede jeg to plakater, der skulle klæbes op på karton. Fik at vide, at det ville tage 1-2 uger. Åbenbart tog det tid at få karton hjem i den ønskede farve. Fair nok. Men hvorfor giver I ikke kunden besked? Selv efter at kartonen var kommet hjem måtte jeg ringe flere gange og fik at vide, at plakaterne ville være klar i løbet af en uges tid. Men der blev aldrig ringet tilbage som lovet, og plakaterne blev ikke lavet. I lørdags ringede jeg igen og rykkede. Det var en ung pige, der tog telefonen. Hun kunne ikke engang finde mine plakater, og da jeg spurgte, hvorfor der aldrig blev ringet tilbage som lovet, svarede hun arrogant, "at jeg jo måtte forstå, at det var en meget travl butik". Så kunne I jo bare have sagt nej til opgaven. Har hentet mine plakater og afleverer dem til en anden og bedre glarmester. Jeg sætter ikke mine ben i jeres butik igen - i øvrigt er der en ubehagelig tobakslugt derinde.
God service. Har handlet der i mange år, og næsten alt kan lade sig gøre til særdeles rimelige priser. Posten
Super og hurtig betjening. Leverede hurtigt og som aftalt og gav god rådgivning omkring valg af rigtig glas til to gamle vinduer.
Dejlige mennesker som har god tid til at tage sig af sine kunder...
Sød personale og god service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik