facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hørsholm Apotek

"Hørsholm Apotek består af hoved-apoteket i Hørsholm Midtpunkt samt fire filialer, i henholdsvis Nivå, Rungsted, Egevangen Kokkedal og Kongevejen overfor Kongevejscenteret.Vi bringer medicin ud til private personer samt plejehjem og institutioner i lokalområdet. Dette foregår via hoved-apoteket."
Adresse: Hørsholm Midtpunkt 78 , 2970 Hørsholm
Telefonnummer: 45 86 00 23
By: Hørsholm
Rute: Hørsholm Midtpunkt 78
Postnummer: 2970


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-17:30
Lørdag: 09:30-13:30


relaterede søgninger: Hørsholm Apotek usserød Kongevej, Apotek Rungsted åbningstider, Apotek Hørsholm Kongevej, Apotek Kokkedal, Apotek åbningstider Kokkedal, Apotek Lyngby, Rungsted Apotek, Hørsholm Apotek influenzavaccination
Anmeldelser
Solgte udløbet produkt!! Jeg bad om et produkt, der kunne erstatte ColdZyme, da jeg havde hørt, at det var udgået. Efter computeropslag henviste de til Viruseptin. Da jeg kom hjem, kunne jeg konstatere, at der stod "Tester" på pakningen, og at udløbsdatoen var overskredet. Desværre spurgte de ikke, om jeg ville have bonen med, og jeg bad ikke om den. Jeg går aldrig derind igen!
Hørsholm apotek er service-minded, hurtige og effektive. Apoteket er lækkert indrettet og har meget rigtig godt. Farmakologen som vaccinerer - stor ros. Hun er så kompetent, venlig og effektiv.
Godt lille Apotek inde i Hørsholm Midtpunkt rar og venlig service
lange ventetider ,recept medicin umuligt at få samme produkt og leverandør hver gang og dermed mulighed af at tage fejl af medicin,forleden dag kan ikke levere smertemedicin som man har fået i flere år, ingen alternativ ,meget dårlig information.
Utrolig dårlig service, gå endelig ikke derind, hvis du ikke har lyst til at blive trådt over tæerne af Jette, som den mest uforskammede ekspedient hedder. Gå hellere på Nivå apotek - der er god service og konduite altid med et smil.
Kom 1 min. efter lukketid. Butikken var fyldt med kunder, men en mopset ekspedient var placeret i døren og nægtede adgang. Det er selvfølgelig deres valg, men det er i hvert fald ikke præmieeksemplet på god service.
20 i kø, én åben kasse! Det må kunne gøres bedre!
Dårlig vejledning på apoteket på Kongevejen. Fik forkert vare udleveret lørdag og ingen milighed for at få den byttet eller undskyldning. Nu handler jeg på nettet i stedet for.
Betalte for et dyrt produkt, da apotekerekspedienten overså, at der fandtes en recept på serveren, hvorved produkt var tilskudsberettiget. Hjemme opdagede jeg det. Telefonkontakt til apoteket var umulig, der blev ikke svaret. Måtte igen køre 7 km. til apoteket, for at få en sur gavnen kvindelig ekspedient til at refundere en væsentlig del af det alt for meget betalte. Forsigtigt spurgte jeg, om det ikke var en ide, om hun undskyldte på apotekets vegne, nu fejlen var deres. Hun orkede ikke at sige en lyd. En talentløs service. Farvel Hørsholm apotek, mine håndkøbs- og receptpligtige produkter kan købes andre steder.
De har altid hvad man skal bruge. Eneste minus er de mange kunder og få kasser.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik