facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Høje Taastrup Station

Høje Taastrup Station
Adresse: Høje Taastrup Boulevard 38 , 2630 Taastrup
By: Taastrup
Rute: Høje Taastrup Boulevard 38
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Høje Taastrup Station parkering gratis, parkering høje-taastrup station pris, Høje Taastrup Station oversigt, Parkering Høje Taastrup Station, s-tog fra høje taastrup til københavn, Taastrup Station adresse, Banestrøget 2 Høje Taastrup, s-tog køreplan høje taastrup
Anmeldelser
Ok. Ikke noget særligt men et godt kendt stoppested for tog/bus mv Da jeg vat der kom det en bus fra mine forældres tid lidt sjov at se en “gammel” bus.
Det er en af de mest triste stationer i hele landet!
Super fin og stor station, der mangler kun et offentligt, ikke betalings, toilet.
Stationen gør, hvad den skal. Spiller den sygeste tune året rundt. Som forbipasserende er musikken meget sjov. Dog har den mørke undertoner, idet den spiller lutter glade toner, men har til formål at drive folk, der opholder sig på stationen til vanvid.
For tiden er der lidt trappearbejde igang, ellers er der fint.
En lille led melodi gentages uendeligt, ang så folk ikke opholder sig længe på stationen. Jeg venter hver dag 20 min - det er bevidst chikane - hvor skal jeg gå hen? Budskabet er jo klart: kunderne er ikke velkomne på Høje Taastrup station.
I deres forsøg på at chikanere hjemløse og andre de måtte finde uønskede, er Høje Taastrup Station nu begyndt at spille et enerverende 1 minut langt stykke musik i loop. Det gør det så godt som umuligt at bruge ankomsthallen til at fx vente på sin afgang, lige meget om de så måtte finde min tilstedeværelse ønsket eller ej. Jeg er ikke fuldstændigt overbevist om at det er inden for hvad menneskerettighederne tillader, men det er i hvert fald nok til at jeg overvejer at skifte til andre transportformer.
Okay station om dagen, har prøvet et per gange om aftener hvor det ikke så behageligt at opholde sig der mens man venter på ens bus.
Trist og kedelig station, udenfor, er den mørk og sikkert osse utryg for mange, især ældre. Et øget mørkt og trist sted, der trænger til mere belysning og lidt beplantning
Det er en god station, hvor man b.la. kan sidde i tørvejr. 7 'eleven er et godt sted at handle i. Man får god service. Jeg elsker at være på denne station. Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Høje Taastrup Station med offentlig transport


Høje Taastrup St. 10 måler
B
Bx
IC
ICL
RE
Høje Taastrup St. 20 måler
123
40E
93N
Høje Taastrup St. 30 måler
117
123
127
Høje Taastrup St. 40 måler
400
400S
Høje Taastrup St. 40 måler
118
119
400
400S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik