facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Høje Taastrup St. (Høje Taastrup Boulev)

Høje Taastrup St. (Høje Taastrup Boulev)
Adresse: 2630 Taastrup, Danmark
By: Taastrup
Postnummer: 2630


Anmeldelser
En relativt stor togstation med både s-tog, regionaltog og busser. Området fra gadeniveau byder på en 7/11 og et par enkelte små muligheder, samt der er shoppingmuligheder ret tæt på stationen. // A fairly decent train station with a 7/11 and both local and regional trails as well as busses.
Ingen toiletter ved S tog spor 11 og 12 , ellers alt ok. Syntes det virker pænt og rent over alt. Mvh. Hans Madsen Viby Sjælland
Dette var en god station indtil rigtig mange afgange blev fjernet for at rykke folk til Køge Nord. Nu skal man køge i bil til Køge Nord for at tage samme afgange derfra og med de byggerier der er i nærheden af City2 er det for fjollet at nedprioritere Høje Taastrup st.
Udmærket trafikknudepunkt, med de nødvendige faciliteter.
Før måtte kun busser køre her, nu suser masser af biler afsted i høj fart.nDet er blevet farligt at krydse vejen mellem busholdepladserne.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik