facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Guldsmed Anders Mørck

"Vi er en guldsmede værkstedsbutik hvor vi designer og fremstiller alle vores smykker, herunder forlovelsesringe, vielsesringe, unika opgaver m.m."
Adresse: Kongsager 6 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 29 82 51 42
By: Albertslund
Rute: Kongsager 6
Postnummer: 2620


Nærliggende lignende virksomheder
Albertslund Ur og Guld Center Albertslund Ur og Guld Center 1 km Meget professionelle. Fik lavet sikkerhedslås på min dronningkæde. Og det kom der et ...
Anmeldelser
Anders lavede den vielsesring som jeg havde drømt om. Forinden mit besøg hos Anders Mørck måtte jeg en tur forbi flere prominente guldsmede i Københavnsområdet uden succes. Ingen andre steder følte jeg at blive lyttet til på samme måde som hos Anders. Anders viste sig at være det absolut rigtige valg. Super venlig, hjælpsom og meget forstående. Jeg følte mig i vældig tryg i hans hænder, og kommunikationen var hele vejen igennem super god. Jeg fik udført en ring med et design efter mit ønske, fra en tegning jeg selv havde med. Det kunne udelukkende lade sig gøre på baggrund af Anders fantastiske håndværk og engagement. Foruden sine gode kompetencer var min oplevelse, også at Anders havde en meget rimelig prissætning. En strålende klar anbefaling herfra.
Jeg vil varmt anbefale at lade valget falde på Ole Mørck hvis du ønsker en personlig og nærværende oplevelse hvor kvalitet, tid og grundig guidning er i højsædet. Vi kunne ikke finde vielsesringe der matchede vores ønsker nogle steder og var trætte af at være et nummer i køen i de fleste smykkekæder. Uden ordentlig hjælp og vejledning. Hos Ole endte vi med det længe ønskede resultat vi havde eftersøgt. Nemlig et smukt sæt støbt ud af en arve halskæde. Vores ønsker forstod Ole hele vejen igennem og vi fik et flottere sæt ringe end vi havde turde ønske os. At mærke hans lyst og vilje til at gøre os glade betød meget. Og hele processen var hyggelig og spændende i stedet for frustrerende og stressende, som det kan være i smykkekædebutikker. Et mindeværdigt øjeblik som vi vil gemme i vores hjerter og tænkte tilbage på med glæde. Vores ringe blev støbt hos Guldsmed Anders Mørck, af Ole Mørck og der findes ingen magen til vores unikke vielsesringe.
Guldsmed er ikke en beskyttet titel. Det burde det måske være. Er man en herre der ønsker en vielsesring, så tag ind til Anders Mørch. Der er ingen slinger i valsen. Han er en rigtig guldsmed!
Absolut de bedste anbefalinger herfra. Vi har fået lavet vores vielsesringe under de bedste forhold, vejledning og humør undervejs. Fantastisk betjening,imødekommenhed og humør. Billeder kommer når vielsen har fundet sted. Tusind Tak Gitte og Jan
Professionel, venlig og entusiastisk service! Man får en følelse af at intet er umuligt og man kan sågar lave speciel bestillinger, hvis man har specifikke ønsker!
Vi fik enorm venlig, imødekommende og personlig betjening, da vi havde hurtig brug for hjælp med vores vielsesringe. Resultatet blev smukt og lige, som vi ønskede det, og vi følte os hele tiden i de bedste hænder. Vi giver de varmeste anbefalinger!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik