facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Guldbageren Tåstrup

Guldbageren Tåstrup
"KonditorBager ønsker at give dig og din familie en unik smagsoplevelse med kvalitetsbrød bagt fra bunden. Vi vil ganske enkelt være danskernes foretrukne leverandør af det daglige brød. Vi brænder for bagerfaget og det gode brød, og har som konsekvens heraf valgt at tage kampen op mod det herskende bakeoff og samlebåndsbrød, der sprøjtes ud overalt til urimeligt høje priser. For os drejer det sig om dedikation og innovation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at gøre tingene anderledes og bedre. Om at anvende sunde råvarer af høj kvalitet. Om at give brødet den fornødne tid til at hæve og udfolde smagsstofferne. Og om at servere brød, vi er stolte af - med et stort smil og en god samvittighed."
Adresse: Taastrup Hovedgade 106 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 71 07 04
By: Taastrup
Rute: Taastrup Hovedgade 106
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Bager høje Taastrup station, Konditori København, KonditorBager, Lagkagehuset, Føtex bager, Kvickly bager, KonditorBager Aarhus, Rosenbrød jylland
Anmeldelser
Ankom 6 min efter luk, men den søde bager pige sagde ok til vi kunne komme ind og købe et par kager, fantastiske kager og super betjening, bestemt et sted jeg vender tilbage til, og det takke være den bager pige der ydede det ekstra, giv endelig ros videre til pigerne på job lørdag den 8/10-22 til luk.
Kedeligt morgenbrød uden stor krumme eller smag. Thebirkes var overbagte og smagte af fedt, uden yderligere smag.
Betjenten er god :- Man for næsten altid et smil og hilsen på vejen... Kvaliteten og prisen hænger ikke altid sammen, men synes nu at deres brød er godt. Det er friskt og lækkert de gange vi køber. Deres kager er ikke altid helt så heldige, men det er deres rumkulger og studenter-brød ellers. De sidder lige i skabet. Har d. 19/6, prøvet deres flødekager: Helt friske og god smag at fløde, der mangler dog lidt smag i dejen i medaljonen.
Så blev det fastelavn med boller op & ned sangen i baggrunden.. hvad siger man lige nå man tager en bid af deres fastelavnsboller..? Find ud af det selv..?
Det må være den værste bager, jeg har prøvet. Når man kommer ind ad døren, skulle man næsten ikke tro, man befandt sig hos en bager. De fleste ting smager af noget, der bare er købt i discountbutikker, ompakket og derefter sat til salg til en uhyrlig pris.
Lørdag morgen kl er 8,10 . Ingen alm rundstykker tilbage. Noget tidligt at melde udsolgt . Sker ret ofte. Godt at der er en anden bager 200 m længere henne af vejen. Bliver den fortrukne fremover.
Skulle ha lidt lækkert brød til en god lørdag morgen... desværre smagte bollerne og thebirkes som var de fra dagen før. Det er ikke et sted jeg behøver at købe morgenbrød mere.
Har af og til købt horn fredag morgen, godt man kan købe horn igen, men den 4.02.22 var en skandale totalt slaskede og seje horn. Øv.
De klarede at lave en kæmpe jordbærtærte. Og den smagte ovenikøbet mega lækker
Utilfreds med at brødet bliver mindre og priserne stiger,- lige købt 4 stk morgen brød, idag var de ikke meget større end tændstikæske, i forhold til hvad konditorhjørnet engang lavede af brød. Jeg kommer dagligt forbi 4 bagerier og må sige,- kom nu konditorhjørnet, det en af flere ommere.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Guldbageren Tåstrup med offentlig transport


Borgerskolen (Høje Taastrup Vej) 30 måler
127
Borgerskolen (Skolevej) 50 måler
117
Borgerskolen (Køgevej) 70 måler
118
127
Gasværksvej, Vesterparken (Vesterparken) 190 måler
123
127
93N
Gasværksvej (Vesterparken) 200 måler
123
127
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik