facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Guldbageren

"KonditorBager ønsker at give dig og din familie en unik smagsoplevelse med kvalitetsbrød bagt fra bunden. Vi vil ganske enkelt være danskernes foretrukne leverandør af det daglige brød. Vi brænder for bagerfaget og det gode brød, og har som konsekvens heraf valgt at tage kampen op mod det herskende bakeoff og samlebåndsbrød, der sprøjtes ud overalt til urimeligt høje priser. For os drejer det sig om dedikation og innovation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at gøre tingene anderledes og bedre. Om at anvende sunde råvarer af høj kvalitet. Om at give brødet den fornødne tid til at hæve og udfolde smagsstofferne. Og om at servere brød, vi er stolte af - med et stort smil og en god samvittighed."
Adresse: Algade 62 , 9700 Brønderslev
Telefonnummer: 98 82 00 74
By: Brønderslev
Rute: Algade 62
Postnummer: 9700



relaterede søgninger: Krabbes Bageri, Hvor ligger Bavinchi bager, Krabbe Brønderslev, Søstjerne rundstykke, Fransk Morgenbrød, Bavinchi Hovedkontor, Rundstykker typer, Kagemand Slagter Krabbe
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Det bedste sted i byen med romkulger De smager så fantastisk godt og pæne og kigge på selvfølgelig før man spiser dem
Gode varer og flink betjening
Jeg kommer af og i butikken, og er af den overbevisning at det er godt brød. Så i dag søndag havde jeg glemt pung og ville betale kontant, dette kunne man slet ikke. Havde ikke andre muligheder end at gå igen , skuffet og med uforrettet sag. Ærgeligt da det jo er ulovligt.
Når jeg køber bagerbrød, er det ALTID hos konditor bageren i dannebrosgade. Det er altid lækkert brød og der er nogle søde piger og en god betjening.
De bedste at all. Blandt de bagerier jeg kender, også i Odense, hvor jeg bor til hverdag, er der kun Lagkagehuset, der måske kommer på siden i kvalitet. Men KonditorBagerens udvalg er større og priserne rimelige i forhold til de andre "topbagere"
Super gode og flotte produkter samt høflig og kundevenlig betjening
Godt brød og god betjening
Godt brød og mange fin og gode kager.
Jeg køber mit brød her. Det er byens bedste.
Godt udvalg af meget lækkert brød og kager. Dog meget dårlige parkeringsforhold
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik