facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Guitarværkstedet

"Alle former for reparationsarbejde udføres, fra pick-up, bro og saddel til re-frets samt reparation af hals og guitarkrop. Har dit instrumenet brug for nye strenge og en perfekt opsætning? Eller bare en rensning og polering?"
Adresse: Klosterstræde 24 , 1157 København
Telefonnummer: 33 13 00 85
By: København
Rute: Klosterstræde 24
Postnummer: 1157



relaterede søgninger: Guitar reparation Sjælland, Copenhagen Guitars, Guitar reparation Nordsjælland, Ombånding af guitar, Guitar forretning København, Guitarbygger, Dansk bygget guitar, Træ til guitarbygning
Nærliggende lignende virksomheder
Super Sound Super Sound 23 måler
Jazz Cafe Kaelderen Jazz Cafe Kaelderen 57 måler Hvilken fantastisk lille perle. Hyggeligt sted. God atmosfære og hyggeligt havnemiljø...
Jazz Kælderen Jazz Kælderen 98 måler
Pro Drums Pro Drums 216 måler Er man til fede, lækre, smukke trommer så er det 100% butikken man skal handle i. Jeg...
Topscore Topscore 317 måler
Arte-Mis Arte-Mis 380 måler Jeg havde en fantastisk oplevelse i Artemis boutique, mens jeg søgte efter min brudek...
Danmusik Danmusik 382 måler
Naxos Denmark Naxos Denmark 426 måler
Axel Music Axel Music 756 måler
Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 802 måler Fantastisk koncert i Det Danske Sangselskab
Bach Recording Bach Recording 847 måler
Brass Centrum Brass Centrum 920 måler Meget venlig og fagligt kompetent oplevelse
Anmeldelser
Stor tak til Søren, fra Københavns Guitarværksted. Han levere som aftalt og er i den grad pålidelig og meget omhyggelig med sit arbejde. Ikke sidste gang jeg skal have reppet på min jazzguitar derinde.
Har lige fået begge mine guitarer tilbage efter justering og de spiller super lækkert. Søren var hurtig til at svare og nem at komme i kontakt med hele vejen igennem. Bare god service. Helt klart en anbefaling her fra!
Søren gav min Ibanez Prestige, der havde ligget stille i ca 10 år, en kærlig hånd. Justering af floyd-rose, gennemgang af elektronik, båndpolering og nye strenge. Den spiller perfekt. Det var trygt og rart at aflevere guitaren hos Søren og hvis jeg skulle få brug for en reparation igen, bliver det helt klart her.
Søren - Københavns Guitarværksted - har renoveret min Di Giorgio-guitar. Guitaren har knap 50 år på bagen, men fremstår - og lyder - stadig/igen smuk og med en varm lyd. Tak for lydefrit arbejde og excellent service.
Super i orden stykke håndværk, er meget tilfreds med det udførte arbejde trods mindre komplikationer, så lykkes det hele. Jeg kommer helt sikkert i igen og får fixet mine Guitare her
Søren gav min gamle Guild D-25 nyt liv. Den trængte rent ud sagt til en ordenlig overhaling og det fik den. Nu bliver der igen spillet på den gamle Guild. Jeg vil anbefale Københavns guitarværksted til alle!
Jeg har fået ny guitar! Eller, faktisk er det den samme el-spade, som jeg har haft de sidste fem år - men den har været til eftersyn, justering mv hos Søren, og aldrig har den lydt og føltes så godt som nu. Kæmpe forskel! Min varmeste anbefaling af Søren, som også tog sig god til til at lytte og rådgive. Seks ud af fem stjerner herfra!! Bent C.
Søren har lige lavet et skønt professionelt setup på min gamle takamine guitar. Også til en fair pris .On the road again . Stærkt anbefale. I’ll be back.
Super professionel udført arbejde. Min gamle Hopf model 071331 fik rettet halsen og spiller nu igen som en drøm.
Søren har ordnet tre af mine guitarer: min Fender telecaster og Fender Jaguar samt min håndbygget Gerling Guitar. Begge mine Fender guitarer var købt med henblik på en kærlig behandling, og selvom de var fine i deres aktuelle stand, fik jeg to helt nye instrumenter retur, som i spilbarhed og lyd blev løftet til helt nye højder. En forvandling jeg ikke troede var muligt, men som Søren fik til at ske. Søren har - udover magiske fingre i forhold til guitarer - en super venlig og meget behagelig personlighed, og han deler gerne ud af historier, gode råd og andre anekdoter. Både jeg og mine guitarer kan på det varmeste anbefale Søren.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik