facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gudhjem Røgeri

Gudhjem Røgeri
Adresse: Ejnar Mikkelsensvej 9, 3760 Gudhjem, Danmark
Telefonnummer: 56 48 57 08
By: Gudhjem
Rute: Ejnar Mikkelsensvej
Gadenummer: 9
Postnummer: 3760


Åbningstider

mandag: 10.00–21.00
tirsdag: 10.00–21.00
onsdag: 10.00–21.00
torsdag: 10.00–21.00
fredag: 10.00–21.00
lørdag: 10.00–21.00
søndag: 10.00–21.00

Anmeldelser
Meget lækker mad i hyggelige omgivelser . God udsigt over havn og hav . Det kan anbefales at tage menuen hvis du er sulten den er super lækker . Hvis du sidder øverst oppe udenfor kan man se hele havnen. Der er et meget lækkert sortiment af øl og rigtig god snaps . Vi fik en Bornholm nr 3 med figen den kan anbefales . Service var meget fin og hyggelig , der var ikke så mange mennesker selvom det var højsæson . Tak for mad
Denne fiskebuffet ser meget lækker ud. Jeg må tilbage og prøve. Vi fik Fish 'n' chips til frokost, på en dag hvor der ikke var mange gæster. Her var hyggeligt. Her er nogle helt særlig siddepladser oppe under taget.
Super dejligt sted at spise frokost og dejligt personale
En rigtig sol over Gudhjem skal spises hos Gudhjem røgeri. Basta!nnOg dernæst skal du altså smage deres saltstegte soler med bløde løg, sennep og rødbede. Årh hvor smagte det bare godt!nnDe har også en stor og indbydende fiskebuffet, der er anrettet i en træbåd. Hyggeligt, autentisk og fint.
Fantastisk oplevelse ved Gudhjem røgeri, super god mad og helt frisk fisk, vi købte alle sammen buffet til kun 145 kr. Pr. Person!nnDer var både restaurant og salg af fisk ved siden af til at bringe med hjem, super god kvalitet og super venligt og hjælpsomt personale. Der var både indendørs og udendørs sidde pladser, udendørs kunne man sidde på en tagterrasse eller i stueniveau. Kan varmt anbefales for en hver der kan lide fisk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik