facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gudhjem Havn

Gudhjem Havn
Adresse: Ejnar Mikkelsensvej 21, 3760 Gudhjem, Danmark
Telefonnummer: 56 92 23 36
By: Gudhjem
Rute: Ejnar Mikkelsensvej
Gadenummer: 21
Postnummer: 3760


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Anmeldelser
Hyggelig havn og skøn stemning. Gode caféer og restauranter.
En hyggelig og vigtig havn, har sin placering i bunden af Gudhjem by. Udover en ideel lille smørhul for lystsejlere, de skønne sommer butikker, og røgeriet, er det også her, du finder den hyggelige færge forbindelse til Danmarks østligste punkt, Christiansø. Christiansø ruten har i sæsonen op til flere daglige afgange til Christiansø. Vær opmærksom på en særlig lokal oplevelser, nemlig det at der bliver sunget sange fra kajen på Gudhjem havn i forbindelse med færge afgangen.
Det er den hyggeligste havn. Jeg har den som min favorit. Der er bare en skøn atmosfære i Gudhjem bedste ishus, røgeri, spisesteder og naturlige omgivelser med stejle bakker, klipper og hav. Danmarks svar på San Francisco
Super hyggelig havn i en hyggelig by med liv, uden det er for meget. Havnemester samt havnefoged var begge meget hjælpsomme og rare.
Hold da op. Sikken en god oplevelse. Det er nok det hyggeligste sted på Bornholm. Danmarks eneste Bjergby byder på stejle små hyggelige gader, masser af små butikker der sælger lækre ting. Mange små spisesteder. Og havnen... Der var vi i flere timer, hvor vi bare sad og nød vores frokost. Så skibene komme ind og ud af havnen. Børn fiskede efter rejer og andre smådyr i det klare klare vand. Der var en summen af liv. Kan klart anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik