facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark
Adresse: Lille Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem, Danmark
Telefonnummer: 56 48 54 44
By: Gudhjem
Rute: Lille Jernkaasvej
Gadenummer: 1
Postnummer: 3760


Anmeldelser
Rigtig fint sted med flot beliggenhed, vi havde et hus med havudsigt. Fin afstand til Gudhjem og ok fertiliteter til børn i flere alder. Vi vil helt sikkert komme igen.
Godt sted, godt indrettede lejligheder, gode forhold og dejlig placering i området ved Gudhjem
Feriepark med et stort antal lejligheder der ligger tæt på Østersøen. Complekset har både legeplads og en stor swimmingpool til fri afbenyttelse! Vi havde lejet 2 lejligheder hvoraf den ene havde haft lejere med hund, som havde tilsmudset møbler og gulv så der lugtede af våd hund. En ekstra rengøring løste ikke problemet og vi fik en anden lejlighed, der var fejlfri, stillet til rådighed! Ellers er dejligt ferierejser!
Flot feriepark med et dejligt pool område og en god legeplads til børn. Mulighed for flotte gåture igennem klippe formationer. Byen byder på rigelig kulinariske oplevelser.nDer er mange seværdigheder inden for en rigelig afstand.
Ferieparken fungere fint for os der elsker bilferie, hvor vi kun har brug for overnatning og morgenmad. Parkering må personalet have mere opsyn med . To nætter måtte vi parkere uden for parken, da man have givet to gæster lov til at parkere deres 20 tons entreprenør lastbil og servicevogn der. Der kunne man godt have henvist dem til turist P pladsen oppe ved tank anlægget. De deltog i cykelløbet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik