facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gudhjem Camping Bornholm

Gudhjem Camping Bornholm
Adresse: Melsted Langgade 45, 3760 Gudhjem, Danmark
Telefonnummer: 42 41 58 15
By: Gudhjem
Rute: Melsted Langgade
Gadenummer: 45
Postnummer: 3760


Åbningstider

mandag: 07.00–18.00
tirsdag: 07.00–18.00
onsdag: 07.00–18.00
torsdag: 07.00–18.00
fredag: 07.00–18.00
lørdag: 07.00–18.00
søndag: 07.00–18.00

Anmeldelser
Virkelig fin service og gode råd. Stort udvalg i butikken og absolut et besøg værd. Vi kommer igen
God plads for voksne uden børn. Pladsen kan ikke anbefales folk med handikap, da veje er meget ujævne, og terrænet er meget bakket. Der er ikke deciderede handicap faciliteter, så som handicaptoilet, og for adgang til toilet, skal ujævn bakke og ujævn trærampe forceres, hvilket gav mig med rollator visse udfordringer.nEllers smuk plads med smuk pladsering.
Meget venlig behandling af medarbejder ejer?. Vi fik plads trods fyldt plads og ingen bestilling. Bestilling anbefales. Ingen faciliteter til børn på godt og ondt. Næsten kun mobile homes og campingvogne.
Dejlig lille camping plads. Der mangler ingen ting, jo en lille bro ud til vandet som en anden skriver. Der er rent og pænt. Fantastisk udsigt, fred og ro. Ingen børne fasaliteter, det passer os fint. Ikke handikapvenligt, men der er sikkert et andet sted de kan være. Der er en lille sti fra pladsen til havnen, mega hyggeligt. Tag din el cykel med, der er så meget at se på fra en cykel vi kommer 2.år i træk. Det kunne godt blive en tradition hvert år.
Super fin beliggende, fik plads i forreste række så ingen klager herfra ,kommer gerne igen.nMeget venligt og hjælpsom personale .
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik