facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for GrimFest

GrimFest
Adresse: Grimhøjvej 20, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 60 55 06 00
By: Brabrand
Rute: Grimhøjvej
Gadenummer: 20
Postnummer: 8220


Anmeldelser
Mega hyggeligt og fed kæmpe havefest med gode navne. Men alt for mange gæster i år, det hyggelige går liiidt at det. Situationen med vandløse toiletter og én håndvask til alle, udenfor toiletvognene, naturligvis ikke okay. Det skal der styr på. Og så må GRIM også meget gerne prioritere et udvalg af alkoholfri øl m.v.. Efterspørgslen er der.
Super-fed festival! Ikke så crowded fantastisk stemning og endelig bare en fed weekend!nnEneste tilføjelse ville være større udvalg af drinks
Fantastisk stemningsfuldt og hyggeligt på samme tid. Denne lille perle er helt unik, og de tilbyder gode musikoplevelser til en super pris. Smukt.
Hyggelig og nærværende festival i Brabrand. Der mangler dog nogle bedre steder, hvor man kan købe noget godt og mættende mad. En festival, som skal besøges!
Du finder ikke bedre
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik