facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Greve Bibliotek

Greve Bibliotek
"Få adgang til de nyeste bøger indenfor både dansk og udenlandsk litteratur.Oplev læseklubber, podcast, arrangementer med aktuelle forfattere, personale med stor viden om litteratur og naturligvis et bredt udvalgt af bøger til udlån.I Voksenafdelingen findes de nyeste romaner, kogebøger, tegneserier, biografier og en stor samling faglitteratur. Vi har film, musik, konsol- og brætspil, og du kan 3D-printe eller lave t-shirt-tryk m.m i vores makerspace.I Børnebiblioteket er samlingspunktet et kæmpe piratskib. Her finder du også et bredt udvalg af bøger til alle alderstrin.Vi har også en bred vifte af arrangementer for både børn og voksne.Hold dig opdateret på vores hjemmeside, gennem vores nyhedsbrev og følg os på facebook"
Adresse: Portalen 2 , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 95 80 80
By: Greve
Rute: Portalen 2
Postnummer: 2670


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterede søgninger: Greve Bibliotek åbningstider, Greve Bibliotek Personale, Karlslunde Bibliotek, Greve Bibliotek print, Tune Bibliotek, Ishøj Bibliotek, Greve Bibliotek brevstemme, Greve Bibliotek teater
Anmeldelser
Det er altid dejligt at træde ind på Greve Bibliotek, fra den travle hverdag på den ene side af døren til en fredfyldt oase på den anden side to centimeter glas gør en verden til forskel. Udvalget er kæmpestort og bibliotekarerne er meget serviceminded og engagerede om det er bøger, musik,film eller spil til konsoller eller PC.
En perle i Greve. Fik hjælp selv uden for "åbningstiden". Super engageret personale.
Et bibliotek i særklasse! God placering. Rar atmosfære trods kæmpe rum i glas og metal. Musikhjørne og voksenbib.: mja.... - men de fem stjerner gives til børnebiblioteket og de ansatte. Dette er et reelt alternativ til ærgerlige venner, mangelfuldt krea-hjem og kedelige aftener. Og så er der skolepligt i kommunen: biblioteket SKAL introduceres og klasser gennemføre forløb i 3., 5. og 8.kl.. Ja tak!
Så søde personaler. God tålmodighed med at finde bøger til børnene. Skønt man kan reservere børger online.
Hjælp i forbindelse med MitID, helt i top
Jeg fik geby for Låne bøger for min datterens navn hun er kun 6 år. Vi har været ferier og jeg pludlige glemt afleverer og nu er også corona og alt som fungerer ikke alt vores livet. Jeg forstå ikke hvorfor betaler geby for børn og låner bøger det vil gerne bare advarsel sms sent og vi afleverer bøgerne selvom har ikke læst dem.
Godt sted også for små børn. Næmt at låne bøger
Hyggeligt bibliotek med lange åbningstider, hvoraf ydertiderne er selvbetjent og man skal bruge lånerkort / sygesikringskort for at komme inde. Biblioteket er dejligt stort med stor børneafdeling og læseområder for de voksne fordelt på etager med elevator. Der er altid stille og fredeligt, selv i selvbetjeningstiden, da centervagterne fra Waves også kigger ind fra tid til anden.
Mangler brochurer om greve kommune. Seværdigheder og cykelruter.
God betjening og hjælp til at finde nye bøger
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Greve Bibliotek med offentlig transport


Hundige St. 60 måler
225
Hundige St. 70 måler
600S
Hundige St. 80 måler
400
400S
Hundige St. 90 måler
224
Hundige St. 110 måler
A
E

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik