facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Græsted Bageri

Adresse: Græsted Hovedgade 23 A , 3230 Græsted
Telefonnummer: 48 48 28 48
By: Græsted
Rute: Græsted Hovedgade 23 A
Postnummer: 3230


Anmeldelser
Vi fik festmenu fra slagteren, hvor vi havde tilkøbt ekstra portioner og ekstra kød, just in case. Det havde vi ikke behøvet , der var virkelig rigeligt med mad Udover rigelige mængder, så har ingen af os nogensinde fået så veltilberedt og mør oksemørbrad samt kalvefilet det samme med frikadeller, kyllingespyd samt tilbehør. Med ekstra menuer samt ekstra tilkøb af 2 slags kød var kuvertprisen ca 320 kr. Det er klart anbefalelsesværdigt
Fantastisk service, meget imødekommende personale, god stemning. Altid pænt, rent og nemt at finde rundt. Godt udvalg og specialiteter.
Dejlig forretning med stort udvalg og en speciel god vinafdeling. Fin kundeservice.
De har alt hvad jeg har brug for
Virkelig en fin butik. Super betjening. Fint vareudvalg.også special varer. Mange af varerne er billige ,som i de billige kæder.
En rar butik, at komme i. Det har den altid været, ligegyldigt hvad den har heddet igennem tiden. Personalet er altid smilende og venligt og virker som om de altid gerne vil yde lidt ekstra for at give deres kunder en god oplevelse. Butikken er ren og pæn. Den fremstår som en mere lukrativ købmandsforretning, hvor fagfolk står for vin og slagteri afdelingerne. Moderat prisniveau.
Ok supermarked med et godt udvalg og en rigtig spændende vinafdeling.
Det er udmærket, men det er mærkeligt at man skal køre frem og tilbage for at finde en plads, samtidig med at P17 står gabende tom. Det er en decideret mærkelig ordning.
Supermarked som før i tiden hed Superbest fra SuperGros/Sügro og Dagrofa/Nærkøb som vi også kender som Favør/Superbest/ISO. med i dag Meny og en dejlig og hyggelig butik i Græsted, som næsten har alt I fødevarer. Gratis parkeringsplads og masser af dem. Et besøg værd dette sted.
Altid flink, høvling og super hjælpsomt personale. Hyggelig butik, der altid står flot og frisk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik