facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Good Morning Vietnam

Adresse: Abel Cathrines Gade 6, st. th. , 1654 København
Telefonnummer: 39 18 18 28
By: København
Rute: Abel Cathrines Gade 6, st. th.
Postnummer: 1654


Anmeldelser
Har ofte besøgt restauranten også under dens tidligere navn. En virkelig perle med anderledes og lækker kinesisk køkken. Ikke mindst pandekagerne, som jeg ikke har prøvet før, var virkelig lækre. Hertil meget venlig betjening.
Jeg har aldrig haft så et godt besøg før på en kinesisk restaurant, indtil jeg stødte på Guangzhou Cuisine. Ikke nok med deres kundeservice var gode, deres mad derudover var også fantastisk. Deres kantonesiske pandekager var gode og sprøde men ikke mindst deres and smagte lidt sjovt på en god måde, som jeg aldrig havde oplevet før. Dumpling havde masser af fyld i, som passer godt med det ydre del. Man kan få noget sjovt mad men stadig virkelig godt. Guangzhou cuisine er generelt et unik og lækkert sted at være, hvis man skal have kinesisk mad!!
Super lækkert, originalt og smagfuldt. Har prøvet mange af retterne og de har alle været rigtig gode. Særligt deres dumplings. Value for money. Sødt personale.
Jeg har besøgt mange af de prominente kinesiske spisesteder i københavn, og dette er er den absolut bedste oplevelse jeg har haft. Markant anderledes og bedre køkken end Magasasa, som jeg ikke besøger igen, nu når dette sted findes.
Køb deres Dumplings! De er virkelig gode! Stedet har deres egen dumpling maskine! Fik også And I Jingdu sauce som var lidt kedeligt. Spis Dumplings, de er gode!
Vi havde glædet os til at prøve et andet vietnamesisk spisested end det vi plejer, der ligger på Vesterbrogade. Vi bestilte risnudelsalat med hhv oksekød og svinekød på spyd. Selve salaten var en klump risnudler med en lidt iceberg og drys med ristede løg. Svinekødet var trevlet og virkede gammelt. Og så var det hele fuldstændig smagsløst. Betjeningen var dog venlig, men vi kommer desværre aldrig tilbage.
Fantastisk kan ikke beskrives, skal prøves
Maden kom alt for hurtigt hvilket tyder på at intet skulle forberedes. Så der havde heller ikke været tid til at skylde sandet ud af korianderen. Smagte kedeligt. Manglede den vietnamesiske friskhed.
Fremragende kinesisk mad. Måske det bedste i København.
Kedeligste vietnamesiske jeg prøvet, min pho smagte ikke af noget, den indholdte ikke andre urter end koriander, men til gengæld var der så et stykke plastik i
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Good Morning Vietnam.

København vi̇etnamesi̇sk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Abel Cathrines Gade 6, st. th. placering, hvordan kan jeg gå. Good Morning Vietnam adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Good Morning Vietnam. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Good Morning Vietnam med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Bach Yên Grillbar Bach Yên Grillbar 209 måler
V.Nam takeaway V.Nam takeaway 794 måler
Root Food Root Food 3 km Oversat af Google Meget velsmagende og krydret. Originale opskrifter! Original tekst...
Café Wok Café Wok 5 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik