facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Goma

Goma
Adresse: Kongensgade 66-68 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 14 45 00
By: Odense
Rute: Kongensgade 66-68
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Goma Odense anmeldelse, Goma menu, Goma anmeldelse, Goma dressing, Japansk restaurant Odense, Goma sauce, Sushi Odense, Omakase
Anmeldelser
Fantastisk oplevelse både med mad og vin samt betjening Så flot og gennemført det hele. Alle pengene værd. Fantastisk mad både det visuelle og smagene. Det skal prøves. Fantastisk personale der kan deres kram. Utrolig servicemindet
Fint, men ikke mere end det. Det står ikke på mål til prisen. Servicen er egentlig OK, men tjenerne bør ikke servere maden med ordene “at denne sovs er sååå god”. Det skal vi nok selv bestemme. Den var fin. Østers var det bedste :
Topklasse Japansk restaurant. Niveauet er langt over din sædvanlige sushi standard.Går du op i din vin så er vinkortet velassorteret. Tjeneren Lasse har stor viden om vin og kan vejlede kompetent herom. Så går turen til Odense er der en klar anbefaling herfra. Mvh. Svend, Charlottenlund
Sublim madoplevelse med småsvipsere. Enkelte retter manglede balancen, enten blev de for søde eller salte. Men alt i alt en formidabel aften set i forhold til prisen på 2000,- for to personer.
Fynboer kan virkelig noget!! Service-niveauet var ekstremt højt og vi følte os virkelig velkommen! Maden smagte pokkers godt og vinen fungerede også rigtig pænt!
Fantastisk fredag aften. Besøgte GOMA i fredags. Vi var fire venner som mødte op med forventninger om at blive forkælet både med betjeningen og på smagsløgene. Det gik til fulde i opfyldelse. Nærværende og opmærksomme tjenere. Retterne er fantastiske og smagsfulde. Deres vinkort er pænt stort, og man bliver ekstra glad hvis man er frankofil.
Værste madoplevelse. Hvad der skulle have været et minde for livet blev til et minde om hvor snydt man kan blive. Vi måtte sende næsten alle retter retur for 1500 kr. Ganske ganske forfærdelig oplevelse. Helt igennem ubalanceret smage, ingen symfoni i smagene. Fint at se på men helt igennem forfærdeligt. 2 gange måtte jeg spytte maden ud, da det var uspiseligt. Jeg kan ikke anbefale at spilde penge her, for det er hvad det er.
Super aften med lækker mad og lækre drinks, en perfekt start på ferie
Fantastisk god mad. Man får virkelig smagt mange spændende ting. God indretning. Desværre passer deres vinmenu ikke så god med mad menuen. I forhold til prisen forventer jeg mere. Børnevenligt: Nej Særlige madbehov: Det var gode til at spørger om allergener og senere mad efter det.
Fantastisk oplevelse af det Japanske køkken. Super højt service niveau, og meget venligt og opmærksomt personale. Virkelig gode råvarer der bliver brugt, det er tydeligt at smage i de flotte præsentationer. De ved hvad de snakker om, og gode til at sætte sig ind i kundens ønsker. Klart en anbefaling værd.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Goma med offentlig transport


Kongensgade (Odense Kommune) 50 måler
10C
Kongensgade (Odense Kommune) 80 måler
55
56
85
Kongensgade (Odense Letbane) 110 måler
L
Vintapperstræde (Odense Kommune) 190 måler
10C
Pantheonsgade (Odense Kommune) 260 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Goma.

Odense japansk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongensgade 66-68 placering, hvordan kan jeg gå. Goma adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Goma. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Goma med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Aiko Sushi Aiko Sushi 187 måler Helt fantastisk lækker sushi! Og en meget venlig og varm betjening. Meget anbefalelse...
Umashi Umashi 430 måler Mega lækkert mad i en klasse for sig selv
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik