facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Go Hotel Herlev

Go Hotel Herlev
Hyggelige værelser på en kro fra det 19. århundrede, med gratis morgenmad, en traditionel restaurant og en bar.
Adresse: Herlev Torv 9, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 94 00 03
By: Herlev
Rute: Herlev Torv
Gadenummer: 9
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 06.30–20.00
tirsdag: 06.30–20.00
onsdag: 06.30–20.00
torsdag: 06.30–20.00
fredag: 06.30–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Vi holdt gravøl og havde på forhånd givet besked om flere gæster med allergier. Det sagde de, at de godt kunne håndtere, men på dagen havde ingen styr på det.nnVi fik ellers nogle gode sandwiches, men noget ret tør kringle.
Lidt underligt det er forskelligt udvalg af kanaler på tv ellers god lokation, gode værelser og god service. 4,5 / 5
Jeg holdt en familiefest.nDet var et meget vellykket arrangement.nHerlev Kro og Hotel levende helt op til mine forventninger.nDet er et særdeles behagelig og venligt personale og maden var perfekt.
En lidt undervældende oplevelse vil jeg sige. Personalet er meget imødekommende og hjælpsomme. Der er ikke noget der. Det ligger også et fint sted, med let adgang til store indfaldsveje til Kbh. Værelserne, og det generelle indtryk af stedet, er dog noget mere mangelfuldt. Det værelse vi sov på fremstod tæt på ulækkert. Det var som sådan rent nok, men virkede bare gammelt og uindbydende. Der var en tung luft i rummet, og der hang en meget insisterende duft af luftfrisker, der ikke helt formåede at overdøve lugten af gammel røg. Værelset var også meget mørkt. Og en dårlig seng.
Vi havde booket 2 værelser som skulle være handicap venlige, vi fik at vide at alle værelser var det fordi der er elevator.nnVirkeligheden er så den at der var 5 trapper ned til værelserne. Vi klagede over det, men de kunne/ville ikke give os andre værelser. Såååå vi må slæbe 2 personer op og ned af trapperne....nnVores værelse stank i øvrigt af kloak og der er i store dele af hotellet lugt af urinnnFØJ
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik