facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Go Appetit

Go Appetit
Adresse: Kirkestræde 1 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 70 25 45
By: Næstved
Rute: Kirkestræde 1
Postnummer: 4700


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterede søgninger: Sandwich to go Næstved, Go' appetit TV2, Alt Godt Næstved, Sandwich Næstved, Sandwich Næstved Storcenter, Tapas Næstved, Brunch ud af huset Næstved, Go' Appetit BED and Breakfast
Anmeldelser
Hende der står der er super sur, hvis man ikke gider at lave sandwish skulle man måske finde et andet arbejde... magen til uprofessionelt opførsel skal man lede længe efter jeg kommer der ikke igen.
Rigtig god størrelse på deres flutes. Savner dog mere udvalg til deres vegetar version feks falafel eller andet.
Vi fik to virkelig lækre sandwich med gode råvarer. Masser af salat og spirer og hjemmelavede produkter. Betjeningen og dennes viden om produkterne skulle opdateres.
Lækkert enkelt og velsmagende, en klar anbefaling herfra.
Karrebæksminde. Dejligt at man i disse corona tider stadig har mulighed for at få noget lækker frokost i det dejlige vejr . Fik 2 dages sandwich og de var super gode ! Mén, da vi min kæreste og jeg kom hen til jeres lille bix, kunne jeg se at der var 1 kunde igang med at blive serviceret , der er ingen skiltning om hvor mange kunder der må være inde af gangen, så jeg stikker lige hovedt ind for ligesom at finde ud af hvordan og hvorledes . Men her bliver straks mødt af et vrissent "I skal lige vente ude til det bliver jeres tur" , og mens vi står og venter kan vi høre at der blir snakket højt om " det ender jo med jeg bliver lukket " og " det er utroligt folk ikke forstår at holde afstand " For , når det så blev vores tur , at stå 3 min i total stilhed mens vores mad blev lavet. Det gjorde desværre at vi ikke følte os særligt velkommen , selvom at vi kom velment for at støtte lokalt , og ikke for at vælte hensynsløst ind og stå helt tæt op af alle vi kunne komme i nærheden af.
Maden smager dejligt og har ofte benyttet mig af den. Men det er meget upassende at man alt for ofte møder en sur betjening, og hvis man ikke lige får sagt noget i hurtigt nok, får man afvide at man skal være hurtiger på aftrækkeren. Iørigt også upassende at man skal stå og diskuterer om ren høflighed overfor sine kunder selvom der er lidt travlt. Dette gør at man ikke har lyst til at komme igen.
Ekstremt dårligt sted. Dårlig mad, uhøflig opførsel.
Utrolig ringe service og ringe betjening. Jeg køber ofte sandwich hos go appetit i Næstved, men denne her gang var det simpelhen for dårlig en service. Da damen der betjente mig var igang med at lave mine sandwicher forklarede jeg at den ene skulle være uden tomat og salat og med spire og revet gulerod, jeg fik et surt svar tilbage "Jeg lytter ikke efter hvad du siger, jeg spørg dig når jeg er klar". Jeg forklarede hende det så endnu engang da hun spurgte ind til det. Da hun blev færdig med sandwicherne smed hun dem op på bordet kiggede surt på mig og så kunne jeg ellers selv pakke dem ind i posen. Da jeg så kommer hjem og åbner dem op ser jeg at hun ikke engang har pakket dem rigtigt, og der var tomat og salat i dem begge. En misforståelse kan jeg forstå men at blive talt grimt til og være så dårlig service minded når det er selve ejeren af butikken der laver dem synes jeg simpelhen er for dårligt!
Elsker deres hjemmelavede skaldyrssalat. Hvid ikke du har prøvet den så skal du helt sikkert gøre det!
Ganske fin sandwich, men betjeningen ødelægger det lidt. Man går derfra uden at føle sig værdsat som kunde, selvom ejeren selv betjener en. Sur og arrogant service.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Go Appetit med offentlig transport


Brogade (Rådmandshaven) 230 måler
480R
603
605
607
670
Toldbodgade (Havnegade) 270 måler
640
Rådmandshave (Rådmandshaven) 310 måler
480R
603
605
607
640
670
Rådmandshave (Rådmandshaven) 350 måler
480R
603
605
607
670
Ramsherred (Jernbanegade) 360 måler
604

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Go Appetit.

Næstved sandwiches

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kirkestræde 1 placering, hvordan kan jeg gå. Go Appetit adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Go Appetit. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Go Appetit med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik