facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for GLS Pakkeshop

GLS Pakkeshop
Adresse: Højager 2, 2630 Taastrup, Danmark
Telefonnummer: 76 33 11 11
By: Taastrup
Rute: Højager
Gadenummer: 2
Postnummer: 2630


Åbningstider

mandag: 08.00–18.30
tirsdag: 08.00–18.30
onsdag: 08.00–18.30
torsdag: 08.00–18.30
fredag: 08.00–18.30
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
jeg skulle have modtaget en pakke i dag. jeg så gls chaufføren ud af mit vindue, der kastede rundt med pakkerne. de landede så hårdt at jeg tydeligt kunne høre det over 50 meter væk. jeg ser så at han gik mod fritidsklubben, ved siden af hvor jeg bor. og forventede derefter at modtage min pakke, men jeg modtager en mail i stedet, at den er forsøgt leveret.nDaniel.
Hvor gang jeg har bestilt en vare den sidste uges tid går der vejer mellem 2 og 10 kg får jeg besked at de ikke kan leveres i pakkeshop, fordi de er over 20 kg - og jeg kan hente dem i Taastrup! Det er da utroligt jeg bor i Nordsjælland
Vis gls får pakken væk og man så selv finder den oppe i pakkeshoppen er der ingen hjælp fra gls af. En masse tid man bruger på at hjælpe gls uden hjælp. Kundeservice findes ikke ved det firma desværre.
Skulle i dag have leveret en pakke, både min mand og jeg var hjemme hele dagen, får en SMS at GLS har forsøgt at levere pakken, men ikke truffet mig hjemme, løgn og latin, det er sidste gang at vi bruger firmaet GLS, det er ikke første gang at de har svigtet. De leverede den ikke engang ved den nærmeste GLS butik, næ nej jeg kunne afhente den i en shop der lå længst væk.
Er nød til at give en stjern for at sende dette men de skulle ikke ha` haft nogennnHar aldrig været ud for så dårlig service. Får en lev. dato men der kommer ingen pakke….. sener få man en sms at de forgæves har forsøgt at kontakte mig. Men der ingen opkald på telefon ingen sms ingen mail, og så har jeg været hjemme hele dagen. Altså DE ER FULDE AF LØGN. Jeg bruger ALDRIG GLS igennDet er barer dårlig service……. Nej... betjening, for der er ingen service.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik