facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Glostrup Shoppingcenter

Glostrup Shoppingcenter
"Tag familien med på shopping, indkøb og gode madoplevelser i Glostrup Shoppingcenter. Indkøbscentret ligger på Hovedvejen i Glostrup kun et stenkast fra Glostrup Station, og der går busser direkte til døren. Uanset om du mangler nyt tøj til garderoben, sko, smykker, accessories, nye gadgets, boligtilbehør, isenkram eller produkter til personlig pleje, har du det hele samlet under et tag i Glostrup Shoppingcenter. Så besøg de 50 spændende butikker, nyd den gode mad hos vores caféer eller restauranter eller klar de daglige indkøb i Glostrup Shoppingcenter."
Adresse: Hovedvejen 91 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 43 45 48 00
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen 91
Postnummer: 2600


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00

Nærliggende lignende virksomheder
2G Shopping 2G Shopping 297 måler
Anmeldelser
Hyggeligt center, men hold kæft en larm hver gang de bygger butik. Kan det ikke gøres på andre tidpunkter end hele dagen lang? Blandt andet med nogle mellemrum. Får SÅ ondt af dem der arbejder der, at de skal høre på det dagen ud og dagen ind. Det er jo lige til at få tinnitus af. Men kan knap nok høre sine egne tanker. Ud over den nogle gange forstående høje larm, får det mange børn til at græde, og de hører meget højt forstyrrende musik derinde. Det er da ulideligt. Dårlig ledelse og dårlig ordning. Av til alles øre.
Et meget outdated sted, med en underlig tom fornemmelse når man går rundt. Måske et fint sted for det lidt ældre publikum hvor man har en masse af de store kæder samlet et sted. Jeg købte kun noget i Føtex.
Stort og smukt og du kan få det hele og nu er der apotek i centret det er altid en glæde at komme i Glostrup Centeret
GS har tildens til at være kedeligt, og for mit vedkommende er det kun Tøjeksperten som reelt er et besøg værd. Der for man til gengæld også en sublime betjening, og jeg ved at der er kunder som kører helt fra Roskilde. Kun for at handle i Tøjeksperten. Når al det er sagt, så er toiletforholdene ringe og uhumske og man må oftest selv rengøre fx toiletsædet. Med mindre man vil sætte sig på indtørret urin og afføring. Så hold dig hvis du vil lægge vejen forbi GS.
Dejligt center med mange skønne butikker. Parkeringsadgang specielt til taget er dog håbløs forældet
Du kan finde alt, hvad du ønsker i denne center
Var hos Ahlstrøm super butik med god service
Mange nye gode tiltag så som nye butikker, events og udvidelse på vej.
Ikke for mange mennesker hyggelig center, bare synd nogle af butikkerne er lukket og folk handler på nettet i stedet for i fysiske butikker
VI VAR I CAFE DE LUNE DET VAR RIGTIG GODT
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Glostrup Shoppingcenter med offentlig transport


Glostrup Centret (Banegårdsvej) 180 måler
166
9A
Skolevej (Hovedvejen) 190 måler
123
141
149
847
93N
Glostrup St. (Sydvestvej) 230 måler
300S
500S
Skolevej (Hovedvejen) 230 måler
123
141
149
93N
Glostrup St. 240 måler
500S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik