facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Glostrup

Glostrup
Adresse: Banegårdspladsen 5, 2600 Glostrup, Danmark
By: Glostrup
Rute: Banegårdspladsen
Gadenummer: 5
Postnummer: 2600


Anmeldelser
Jeg håber virkelig at Glostrup centeret bliver bygget om og at man gør noget radikalt med G2 centeret, der er en katastrofe der aldrig er blevet det ekstra center, som det var tænkt. Fordi man blandt andet aldrig har bygget en bro i mellem de 2 centre.nJeg forstår heller ikke at man lader Glostrup Station forfalde mere og mere, nu hvor der næste år åbner den helt nye Letbane. Der gør Glostrup Station til et knudepunkt.
Meget lille og kompakt station.nnMan skal helst have været der en dag uden at have travlt. Da det ikke er til at finde rundt i mellem alle busserne og hvor S-togene kører.nnDer er en 7-11 i kælderen mellem busserne og S-togene.
Det er ikke så godt, når man bliver nødt til at spørge om vej inde på stationen for at finde perronen. Den er meget forvirrende, når man ikke kender den. Der kunne godt være bedre skiltning, og så er det underligt at man skal gå ned for at gå op på perronen. Ikke en god oplevelse når man har travlt og skal nå et tog.
Det er en stille og tryg station, nem at finde rundt på, og nemt at finde busser oo Taxa.
Stationen er fin og lille. Man kan stå og sidde, og man kan være i ly for regn.nDer er en automat med slik og drikkevare.nStationen er skiftesvis ren og fyldt med skodder og lidt skrald.nRejsekort scannerne virker stort set altid.nEllers synes jeg, at det er et dejligt sted. :n-Jonas
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik