facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gladsaxe Klip & Buk

"Hos Gladsaxe Klip & Buk er vi specialister i forarbejdning af tyndplader og løser en lang række forskellige opgavetyper. Vi leverer specielfremstillede højkvalitetsprodukter efter individuelle ønsker og behov; helt fra emner til entreprenører i bygge- og anlægsbranchen, til avancerede dele til industrianlæg og løsninger til den selvstændige håndværker. I dialog med kunden hjælper vi med produktudviklingen og vores tekniske tegnere søger for at ramme det helt rigtige produkt.Alt hvad vi behøver fra dig er en tegning eller skitse at arbejde ud fra. Og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud og står altid klar med råd og vejledning."
Adresse: Hørkær 5 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 94 94 08
By: Herlev
Rute: Hørkær 5
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Søren Jensen Søren Jensen 445 måler
Mørkhøj Frisør Mørkhøj Frisør 2 km Fantastisk frisør. Altid positiv og snaksaglig
Frisør TIBI Frisør TIBI 3 km Jeg er blevet klippet hos TiBi tidligere Kiel siden 1997 og har altid været godt tilf...
Anmeldelser
Jeg har haft Gladsaxe Klip & Buk som kunde og jeg synes Gorm og firmaet har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med. Super god kommunikation og meget professionel i hele forløbet. Stor ros herfra, kan kun anbefale Gladsaxe Klip & Buk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik