facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ginsborg

"Herretøjsbutik med nøje udvalgt sortiment fra bl.a. Polo Ralph Lauren, Oscar Jacobson, Stenströms, Replay, Loake, Eton, Les Deux, Hugo Boss, Tramarossa, Daniele Fiesoli, NN07, Barbour, UBR m.fl."
Adresse: Falkoner Alle 21 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 88 40 75
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 21
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
Quint Quint 0 måler God service. Købte et par bukser som gik istykker første gang jeg brugte dem..
Kaufmann Kaufmann 0 måler Indbydende og overskuelige herretøjsbutik med pænt udvalg og gode tilbud. Hertil en v...
Bertoni Bertoni 129 måler Bedste kvalitet, altid god service. Har handlet hos dem siden 2009.
Fred & The Legend's Fred & The Legend's 528 måler
Fix-Ide Fix-Ide 667 måler En lille hyggelig butik med stor charme og fyldt til randen med alverdens legetøj, li...
AMORIN ApS AMORIN ApS 669 måler Super betjening. De er søde og hjælpsomme og flytning af knapper, så jakkesættet bare...
Aniel Aniel 828 måler
Apocs Apocs 942 måler
Loaded Loaded 1 km Har handlet hos Loaded en del gange efterhånden og der har altid været god service og...
Rains Store Gl. Kongevej Rains Store Gl. Kongevej 1 km Udover at være helt vild med Rains produkterne, så fik vi suverænt god service i buti...
Anmeldelser
En forretning med et meget stort udvalg og en ekstraordinær fin betjening, som min mand og jeg stiftede bekendtskab med da min man skulle klædes på til min runde fødselsdag. Vi kommer helt sikkert tilbage for at handle.
Ginsborg i Frb. Centeret tilbyder en helt unik personlig service. Personligt har jeg været kunde der i lidt over et år og bliver ved at vende tilbage. Butikken har et spændende udvalg og gode mærker som er valgt ud fra kvalitet og godt håndværk. Medarbejderne kender mig, og altid har øje for at tilbyde mig en respektfuld individuel oplevelse. Kommer jeg efter noget specifikt eller søger jeg inspiration i butikkens kollektion så er det altid god og personlig service samt en oplevelse jeg går hjem med. Jeg kan kun give Ginsborg mine varmeste anbefalinger.
Ginsborg i Frederiksberg Centeret bliver det mest uprofessionelle og ringe sted jeg har købt tøj. Havde købt en skjorte fra Ginsborg midt på torvet i Frederiksberg centeret. Jeg fik i den forbindelse af vide, at jeg sagtens kunne bytte til anden vare inden 5 dage. Jeg kommer for at bytte varen 2 dage efter, og nu kunne den ikke byttes til andre varer i butikken, men kun til andre varer på torvet. Problemet var bare, at denne "nye" bytteregel ikke var blevet oplyst ved køb, og at der ikke længere var noget tøj på torvet, der passede med den størrelse, jeg skulle bruge. Da jeg forklarede det til ekspedienten i butikken var han fuldstændig ligeglad med, hvad jeg havde fået af vide på torvet og det faktum, at jeg nu stod med en ubrugelig skjorte i en forkert størrelse. Efter at have diskuteret i 15 min med ekspedienten fik jeg endelig lov til at bytte lige over til en anden varer i butikken, men det var bestemt ikke en oplevelse, der var værd at bruge penge på. Så hold jer langt væk fra denne butik, hvis i overveje at købe en gave, der skal kunne byttes. Elendig personale og elendig service, der ikke engang kan klassificeres som service.
Fed oplevelse! Skulle bruge en ny blazer, og fik en professionel og venlig betjening. God stemning og kompetent og opmærksomt personale fra dem alle, også dem der ikke direkte betjente mig. Jeg endte med at købe både blazer, skjorte og sko, som passer perfekt til det tøj jeg allerede har.
Det er imponerende, at deres ekspedienter er arrogante, når man tænker på, hvilken lav uddannelse de har. Ja hvis de overhovedet har en uddannelse.
Utrolig dårlig service, ekspedienter der står med deres telefoner og prøver tøj og er meget augante. Man skulle næsten sige undskyld for at få lidt hjælp. Og den "hjælp" vi fik virkede som et meget stort problem !
Rystende indifferent, arrogant og til tider direkte nedladende service. Ekspedienten fnøs af simple spørgsmål, tog sig demonstrativt til hovedet og sukkede højlydt, hver gang han skulle gøre noget. Jeg var i chok, da jeg - forholdsvis hurtigt - forlod butikken. Jeg kommer ikke tilbage.
God service og opmærksomme medarbejdere. Ligeså et fint sortiment og tøj af høj kvalitet.
Virkelig god service og nogle lækre varer. :
Venlig og sjov kundeservice i frederiksberg centeret. :
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ginsborg med offentlig transport


Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
71
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
74
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Metro) 140 måler
M1
M2
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik