facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gigantium

Gigantium
"Gigantium er Aalborgs idræts- og kulturcenter og byder på et væld af muligheder og aktiviteter for alle. Året rundt afholdes der koncerter, markeder, udstillinger, og en lang række sportsbegivenheder."
Adresse: Willy Brandts Vej 31 , 9220 Aalborg
Telefonnummer: 99 82 46 00
By: Aalborg
Rute: Willy Brandts Vej 31
Postnummer: 9220



relaterede søgninger: Gigantium aktiviteter, Gigantium i dag, Gigantium Håndbold, GIGANTIUM Svømmehal, GIGANTIUM Wellness, GIGANTIUM oversigt, GIGANTIUM Fitness, Gigantium Håndbold pladser
Anmeldelser
Kunne godt lide stedet. Nu var jeg kun i svømmehallen, men den var fin og engle rutchebane. Min lille datter eller denne svømmehal.
Var der i anledningen af et marked som var som var udemærket. Ved ikke lige med hvor fremkommelig der er i forhold til dårligt gående. Der er mange trapper.
En kanon fed hal at komme i. At man har sat både håndbold, ishockey og svømmehal sammen i én stor arena er bare dejligt så men ikke er tvunget til at gå ud hvis man skal mellem de 3 haller. Vi var til metalfinal4 og her spillede alt os bare, der manglede desværre mad i lidt kort tid ca. 20 min hvor de ret hurtigt der efter fik nye forsyninger og igen kunne lange mad over disken. Så alt i alt en mega fed hal at komme i klart et besøg vær, især hvis man er til ishockey.
Gigantium svømmehal er helt sikkert Aalborgs bedste.. men da det så er sagt så stiger priserne helt op til 92kr. Og det er ikke iorden når man tager i betragtning af at i har lukket eller slukket den ene sauna. Så nu skal vi sidde 50 mennesker klemt i en sauna lige efter vi har haft en Covid. Hvor er hensynet til folk og hvem er den ligegyldige ansvarlige ? Og få venligst set på udsugsventilation i omklædning
Et lækkert sted, hvor man har kombineret ishockey, håndbold og svømmehal. Stedet emmer af liv. Flere kommuner burde komme og finde inspiration til sådan et anlæg. Caféen serverer sunde sandwich og burgers. Ok til prisen.
Hvis du vil have en fed oplevelse, mens du ser ishockey, så skal du helt sikkert tage til Gigantium i Aalborg! Jeg var ude og se en kamp her, og det var helt fantastisk. For det første er Gigantium et rigtigt et fedt multi kulturelt/sports sted og det var ikke svært at føle sig imponeret og spændt på at se ishockeykampen. Der var så meget energi og begejstring i luften, at jeg kunne mærke det i hele min krop. Publikum var vildt engageret, og jeg følte mig som en del af et fællesskab. Det var helt sikkert en oplevelse, jeg aldrig vil glemme! Endelig var kampen selv også en vild tur. Ishockeyspillerne var topklasse, og de leverede en spændende og underholdende kamp, der fik mig oppe og køre. Det var virkelig en aften fyldt med action og spænding. Så hvis du leder efter en fed oplevelse, så ta i Gigantium i Aalborg for at se ishockey. Det er det helt perfekte sted for dig. Du vil blive overrasket over arkitekturen, energien fra publikum og selvfølgelig en fantastisk kamp. Jeg vil helt sikkert komme tilbage igen og igen!
Alt er godt i Gigantium, men det er virkelig ønskeligt med meget bedre parkerings-, til- og frakørselsforhold.
Imponerende bygning. Oplevelse for alle sanser. Flotte haller. Dejligt cafeteria
Når man er til en stor håndbold oplevelse, såsom en landskamp, så oplever man rigtig mange frivillige der står ved indgangen i deres grønne trøjer. Det er fantastisk. Hvad med man bruger nogen til og dirigere trafikken? Der er mange der ser "mig mig mig" de skal åbentlyst have hjælp i trafikken, så den glider bedre. Har aldrig oplevet nogen der hjælper trafikken med at glide. Ellers altid en kæmpe fornøjelse og være i Gigantium.
Skøn svømmehal, fantastisk og hjælpsom personale. Dejlige faciliteter, dog er der noget at ønske omkring rengøring, især hvis man kommer over middag, omklædningen kan være kvælende fugtig og varm omgang. Så ærgeligt man først åbner kl. 8 om fredagen!!! Hvorfor så sent???
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Gigantium med offentlig transport


Gigantium (Bertil Ohlins Vej / Aalborg) 150 måler
2
22N
5
54
954X
Gigantium (Bertil Ohlins Vej / Aalborg) 170 måler
2
22N
5
54
54N
954X
Willy Brandts Vej (Einsteins Boulevard / Aalborg) 310 måler
12
24N
Willy Brandts Vej (Einsteins Boulevard / Aalborg) 320 måler
12
24N
Pendlerpladsen E45 (Bertil Ohlins Vej / Aalborg) 380 måler
2
22N
5

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Gigantium.

Aalborg svømmehaller

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Willy Brandts Vej 31 aalborg stadi̇oner og arenaer placering, hvordan kan jeg gå. Gigantium adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Gigantium. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gigantium med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Studenterhuset Studenterhuset 4 km Stud er altid et besøg værd - både ved koncerter, og når du bare skal have en øl. Stu...
The Irish House The Irish House 4 km Godt sted for at slappe af og hygge lidt, venlige personale, dejligt atmosfære.
Kling Klang Studiet Kling Klang Studiet 4 km Meget professionelt og vellydende studie. Birgitte kan sit kram! Kan anbefales.
1000Fryd 1000Fryd 4 km Hyggeligt lille sted, med plads til alle
Haraldslund Vand- og Kulturhus Haraldslund Vand- og Kulturhus 6 km Det var så dejligt var til tema gus og det er ikke sidste gang meget mere afslappende...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik