facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gevninge Bageri

Adresse: Gevninge Bygade 7 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 40 23 57
By: Roskilde
Rute: Gevninge Bygade 7
Postnummer: 4000


Nærliggende lignende virksomheder
Svogerslev Bageri Svogerslev Bageri 4 km De havde nogle lækre fastelavn boller, smagte dejligt. Der var en fin og kompetent be...
Svogerslev Bageri Svogerslev Bageri 4 km God bager med godt bagerbrød. Gode flødeskumskager og altid godt tilbud på lækre tørk...
Lauras Bakery Lauras Bakery 7 km Lækre kager og bagværk, dejligt økologisk og groft.
Anmeldelser
Vi bestilte en kagemand i den forventning at man fik lidt mere, end hos føtex/kvickly bagere, vi betalte da også betydeligt mere. Det var desværre ikke tilfældet, ej heller kundeservice var der mere at hente af, da vi ringede og fortalte om vores skuffelse. Navnet var stavet forkert, kagen var slet ikke lavet mhp. vores oplyste ønsker, den var generelt bare rigtig grim. Kvinden, som endda også er medejer af deres biks, min kone snakkede med, var på ingen måde forstående, men vi fik da til sidst lov til at returnere kagen.
Det må betragtes som rigtig dårlig kundeservice, når man ikke fortæller kunderne, at man ikke mere laver det brød de spørger efter. Jeg har nu 4 gange kørt 25 km, for at købe et maltbrød og først da jeg spørger ind til om det er udsolgt eller de ikke laver det mere, får jeg den information. Men jeg kan forstå på andre, at det ikke er kundeservice de lever af. Så må man bare undlade at handle der mere.
Købte Herslev Brygbrød - super lækkert men blev noget forarget over jeg blev opkrævet 0,50 for at være kunde nr. 2 der køber 1/2 kanelstang. Jeg har ikke bedt om at den blev skåret over. Hvis det koster kr. 1,00 at skære en kage over burde det så ikke være kunde nr. 1 der opkræves denne ydelse?
Fantastisk lækkert brød og kager. Alt er super fin og høj kvalitet Super godt og søde personale. Smiler og meget fin service fra personalet. Kan virkelig anbefale Gevninge Bageri når man skal have noget rigtig lækkert .
God bager, prøvede fragilekagen, hindbærmånen og jordbærtærten og de var alle lækre, d syntes mine gæster også, heldigvis, tak for kage
Købte to relativ dyre hindbærsnitter i eftermiddag. Skuffelsen var stor, da den ene hindbærsnitte nærmest smuldrede i hånden på mig og i øvrigt smagte af ingen ting.
Meget lækkert bagværk - både adskillige forskellige typer rugbrød og masser af lækre kager.
Det er godt bager, der bare lukket mandag og Søndag
Synes det var noget dejlige snegle og super sød betjening, men var på jagt efter en sandwich.
Bedre bager findes ikke. Min favorit er deres mange velsmagende rugbrød. Meget ren og ordentlig butik med en altid venlig betjening. Min bedste anbefaling får de.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik