facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Geografisk Have

Geografisk Have
"I hjertet af Kolding ligger den 14 ha store Geografisk Have, der for 100 år siden blev etableret af Aksel Olsen som en planteskole.Stedet er i dag en stor, familievenlig botanisk have med en unik plantesamling og historie. Haven rummer også Kolding Miniby, der viser Kolding, som byen så ud da Aksel Olsen var barn.Der er over 2000 forskellige planter i haven placeret efter er oprindelsesland, deraf navnet Geografisk Have. Du kan komme på en botanisk rejse til Kina, Japan, Nord- og Sydamerika.Haven har modtaget en international pris for de smukke rosenhaver med moderne roser, historiske roser og vilde roser. Haven rummer også mange fantastiske rhododendron, der blomstrer i foråret. Har man børn med kan de boltre sig på legepladserne."
Adresse: Christian 4 Vej 23 , 6000 Kolding
Telefonnummer: 75 50 38 80
By: Kolding
Rute: Christian 4 Vej 23
Postnummer: 6000



relaterede søgninger: Geografisk Have Kolding Café, Kort over geografisk Have, Geografisk Have job, Julemarked Geografisk Have, Geografisk Have kontakt, Geografisk Have efterårsferie, Kolding Miniby, Den Gyldne Hane Kolding
Anmeldelser
Hvis man er haveglad eller barn er haven et fantastisk sted, som skal besøges. Haven strækker sig over et stort område og er inddelt i områder alt efter hvor i verden planterne kommer fra. Der er bistader, stort drivhus og ikke mindst mange bænke og overdækkede steder til at nyde en madpakke. For børn er der grotter, dyr heste, gedekid, fugle, legeplads og små hemmelige stier. Der er en lille butik og en lille café hvor man kan købe lidt frokost, kage eller drikkevarer.
Virkelig smuk have, flotte blomster og smukke træer. Virkelig et besøg værd . Vi kommer helt sikkert igen
Det er en rigtig flot have og til prisen er det meget rimeligt. Haven har spændende områder bl.a. bambuslunden og grotterne. Derudover er den meget velholdt med flotte blomster helt sikkert et besøg værd. Det er også sjovt at besøge minibyen også for de mindre derudover er der dyr og legepladser for de små. Vær opmærksom på at der ikke serveres mad, men kage og kaffe i caféen, skal man have mad, kan man få tapas, men det skal bestilles på forhånd.
Hyggeligt sted. Der er mange forskellige "lande" og deres respektive biota. Minibyen er også et højdepunkt. Bygget af pensionister fra lokalområdet, det er sjovt at høre deres historier. Der er også mange muligheder for spise og siddepladser.
Den Geografiske Have i Kolding er en naturperle for alle. Her kan man se mange forskellige planter og blomster fra hele verden Der er mange stier at gå rundt på, bl.a. hjerteruten. Der er også Kolding miniby. Som er en håndlavet udgave at et tidligt Kolding. Arbejdet er smukt udført og man bør bestemt tage et smut rundt i byen, når man er i den Geografiske Have. Der er mange dejlige opholdspladser hvor man kan sidde og nyde medbragt mad og drikke. Ligesom der er mange "legepladser" til børnene. Væksthuset indeholder mange eksotiske planter. Der er året igennem forskellige kurser og foredrag man kan deltage i. Giv mig gerne et hvis i synes om min anmeldelse og mine billeder. #sony@6000, #geografiskhave, #geografisk_have, #kolding, #blomster, #efterår,
Virkelig dejligt sted med mange smukke træer og buske, og man kan nemt komme til at bruge lang tid i haverne.
Rigtigt hyggeligt sted. Botanisk have, lille zoo, legepladser til børnene
Hej, jeg har været der med et par unge mennesker i efterårsferien, de synes det var et dejligt sted, også besøget i minibyen, tak fordi I have tid og lyst til at vise os rundt i værkstedet i Mini byen.
Vi besøgte Geografiks Have i dag den 18 Juni 2020 en dejlig sommerdag kan anbefale at besøge denne dejlige have utroligt flot og velholdt og rigtig mange forskellige trær fra Helle verden Og roser i mange varianter. Flot flotte
Dejligt glashus med et væld af blomsterne Cornelia. Små grupper af borde og stole, hvor man kan spise sin medbragte mad mm. Lidt kunst og fine marksten er lagt med kærlig hånd rundt omkring på jorden. Den omkringliggende have er inddelt i "lande" med planter netop fra den del af verden. Legepladsen ligger ca midt i det hele, så både børn og bedsteforældre kan lege. Geder, ponyer og to alpakkaer boltre sig i en indhegning, hvor man gerne må komme nærmere. Haven er til dels kørestolsbrugere venlig! Toilet til stede Gode parkeringsforhold.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Geografisk Have med offentlig transport


Agtrupvej V Christian IV´s Vej (Kolding) 320 måler
2
254
Agtrupvej V Christian IV´s Vej (Kolding) 340 måler
2
254
Agtrupvej V Romerparken (Kolding) 390 måler
2
254
Agtrupvej V Romerparken (Kolding) 410 måler
2
254
Agtrupvej V Dyvekesvej (Kolding) 450 måler
2
254
4

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Geografisk Have.

Kolding botanisk haver

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Christian 4 Vej 23 placering, hvordan kan jeg gå. Geografisk Have adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Geografisk Have. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Geografisk Have med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik