facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gentofte Badminton Klub

Gentofte Badminton Klub
Adresse: Ved Stadion 4, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 39 65 04 00
By: Gentofte
Rute: Ved Stadion
Gadenummer: 4
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 07.30–21.30
tirsdag: 07.30–21.30
onsdag: 07.30–21.30
torsdag: 06.30–21.30
fredag: 06.45–19.30
lørdag: 07.30–19.30
søndag: 07.30–19.30

Nærliggende lignende virksomheder
Tattersall Pony Rideklub Tattersall Pony Rideklub 748 måler Går på tat og er meget glad for at gå der. Ridelærerne er vildt søde og hestene er fa...
Anmeldelser
Mit barnebarn skulle spille en badminton turnering i badmintonhallen og jeg var her for første gang. Jeg blev ret fascineret af selve bygningen som må være bygget i 30'erne. Der er mange spændende finurlige detaljer i bygningen - buede vægge - buede døre - trapper op og ned - midtersektion med tilskuererbænke. Lidt af en arkitektonisk perle.
Myre over alt og fluer der flyver rund så det gør det ekster klamt at være
Gammelt og slidt sted. Havde forventet mig meget mere af en badmintonhal i Gentofte ;- Det gode var dog, at selvom det hele lignede en gammel togstation, var det så anderledes at det blev en smule charmerende. Det var faktisk et rart sted at være til turnering, idet der var baner 3 steder, og der var luft og plads til os tilskuere/forældre. Rart at kunne gå rundt og ikke føle sig bænket.nPriserne i caféteriat var for høje, men et plus at der var et.
Meld du dig roligt ind i GBK. Her er sammenhold, god klubånd og masser af mulighed for en god gang badminton. Selve hallen er unik, banerne er gode og du vil finde dig godt tilrette. Her spiller alle former for niveauer, fra elite over veteran 40, 50, 60 til den ugentlig ketchersvinger. Familier og børn trives også. Mulighed for træning m.m.
Det glæder mig som morfar, at mine drenge Vincent og William er faldet godt til og trives så vel i klubmiljøet, at de udvikler deres talenter samt også trives socialt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik