facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gendan

"Vi køber jern & metal affald fra både virksomheder som private og giver de højeste dagspriser for det. Vi har høj service og hjælper gerne med sortering af din vare, så du får mest ud af det. Vi modtager alle mængder på pladsen, og afhenter gerne ved større mængder.Vi er en moderne virksomhed med det gode gamle købmandskab."
Adresse: Smedevænget 6 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 60 68 30 10
By: Næstved
Rute: Smedevænget 6
Postnummer: 4700



relaterede søgninger: Næstved Autoophug, Skrotbil Næstved, Sælg stål, Sælg kobber Sjælland, Messing købes, Hårdmetal skrot priser, Skrot fra private, Hvem henter gammelt jern
Anmeldelser
Super god service og information om hvad der er muligt at få lidt for, i stedet for at køre det på genbrugsstationen. Helt sikkert ikke sidste gang jeg sælger mit jernaffald i stedet for at smide det ud.
Nemt og hurtigt at komme af med sit gamle jern. På vægten når man ankommer, ned og læsse jernet af og så på vægten igen. Penge for det gamle jern blev overført på mobilepay.
God plads at komme på venlig betjening
Super god service og de overholder aftaler og giver en god pris for metallet.
Kan siges med ét ord perfekt
Super service og hjælpsomhed
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik