facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Genbrugspladsen Bispeengen

"ARC er en integreret del af byens kredsløb. Vi tager imod byens affald og giver de genanvendelige materialer, energi og næringsstoffer tilbage.På vores genbrugspladser sørger vi for, at så meget affald som muligt bliver genbrugt eller genanvendt."
Adresse: Bispeengen 35 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 32 68 93 00
By: Frederiksberg
Rute: Bispeengen 35
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Anmeldelser
Dette genbrugssystem er nok at betragte som et af verdens bedste ,intet mindre . I dag rigtige flinke og hjælpsomme personaler . .
Lidt tight, hvis du kommer ind med trailer. Men ellers en super genbrugsplads.
Tja, så da et par smilende ansatte MEN,,, så kom det sure løg, og så på vores erhvervs-affald , og brokkede sig over div. Puds rester vi smed i sanitet. Fair nok,hvis vi ik må smide.det der i DEN afd. .... For den har vi altid fået af vide , vi skal benytte , på alle andre pladser ... Tror ik han er klar over det , for han så noget mistroisk ud
Godt sted til at afleverer sit farlige skrald, og altid venlige modtagelse af medarbejderene på pladsen.
Der kan ikke gøres bedre. Affald så langt øjet rækker. Priserne er helt i bund.
Man skal huske at komme ind fra den østlige ende.
Vi blev nægtet at aflevere alle de malingrester vi kom med efter at have ryddet op i foreningens skur. Vi repræsenterede 8 husstande og kom 3 personer. Men det blev nidkært fastholdt at fordi vi kom i én bil måtte vi kun samlet aflevere 25 kg. Så hvis vi havde fordelt malingen i 2 biler - og dermed forurenet mere på vejen kunne vi godt have kommet af med det hele. Top idioti at det at komme af med sit affald på en miljørigtig måde kræver at vi forurener unødigt.
Hjælpsomt personale og mulighed for at donere ting til velgørende organisationer i stedet for at smide det ud - mindre ting, ikke møbler. Når de lukker så lukker de og det kan man jo godt forstå, så regn med at blive smidt ud hvis du forsøger at blive der efter lukketid for lige at nå det sidste :
Hemmelig indkørsel, men let når man har fundet den, forbi Lidl ad bispeengen og ikke Falkoner alle 209 som står på maps Stedet er godt og de er hjælpsomme, der mangler dog en oversigtsplan over stedet.
Elendigt at man starter åbningstiden med at blokere for aflæsning i en time fordi der pladsen skal tømmes. I åbner kl 10, hvorfor kommer de ikke og tømmer før åbningstid?
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Genbrugspladsen Bispeengen med offentlig transport


Borups Allé (Nordre Fasanvej) 60 måler
12
4A
Nordre Fasanvej (Borups Allé) 120 måler
68
74
Nordre Fasanvej (Borups Allé) 130 måler
12
68
Hillerødgade (Nordre Fasanvej) 170 måler
12
4A
Høsterkøbgade (Lundtoftegade) 260 måler
250S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik