facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gaza Grill

Gaza Grill
"We are a Middle Eastern restaurant & take away with family recipes from Palestine. All servings are certified by the danish government with the organic gold label, 90-100%.Our belief is that organic food not only tastes better when it is freed from pesticides and additives, but is also healthier and nourishing for the body.With food, music and decor, are we trying to create a chilled middle eastern atmosphere in our restaurant.The food is organic and arabic. The music is jazz, folk and world music. The tables, lamps, cousins and plates have we brought home from travels in Palestine, Jordan and Morocco.Inside the restaurant we can host 25 people and on the cosy terrace in our backyard there is room for another 25 guests"
Adresse: Fælledvej 22 C , 2200 København
Telefonnummer: 33 33 07 80
By: København
Rute: Fælledvej 22 C
Postnummer: 2200


Åbningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-05:00
Lørdag: 11:00-05:00
Søndag: 11:00-21:00


relaterede søgninger: Gaza Grill levering, Gaza Grill NØRREBRO, Gaza Grill Instagram, Gaza Grill KØDBYEN, Gaza Grill Menu, Gaza Grill åbningstider, Gaza Grill CVR, Gaza Grill Bakery
Anmeldelser
Jeg må indrømme at deres fritter er nogle af de BEDSTE fritter jeg har smagt. Dog synes jeg at deres 3 forskellige hummus smagte lidt mærkeligt, og ikke ligeså frisk og smagsfulde som en pakke organisk hummus fra et supermarket. Falaflerne og salaten var også en 3/5. Dog når det så er sagt, så var deres fritter stadigvæk en 6/5!!! Kommer helt klart tilbage og bestiller fritterne.
Købte en shawarma rulle på 89 kr. Desværre var der næsten ikke noget kød i, så det var nærmere et fladbrød med kål. Min kæreste fik halloumi skål, som hun var ret begejstret for og det giver de tre stjerner.
Så lækkert økologisk mad, kan helt klart anbefales hvis du vil forkæle dig selv Vegetarretter: Lækker falafel
Fantastisk dejligt sted med god service, råhygge og virkelig lækker mad
Hyggelig grill, lækker burger og kyllingespyd. Meget venlig betjening. Det kan klart anbefales. 2 besøg i februar, på en kold aften. Stadig en god lidt anderledes grill. Lækker arabisk inspireret mad, og en god stemning. Jeg kommer meget gerne igen. Lige en ting: frituren lugter som om den trænger til udskiftning.
Virkelig lækker mad ‍ Vi fik én HALLOUMI Bowl og én SHAWARMA Bowl, det var helt fantastisk
Egentlig et rigtigt lækkert sted med et fedt concept, som har meget kørende for sig. Fik en shawarma med en sodavand til 114kr - så skal den også smage helt fantastisk, men den var lidt kedelig. Det skal prøves igen for at se om det også kan passe.
Fik at vide at min bordbestilling via mail var røget i spam, og at det var derfor der ingen bekræftelse var kommet. Useriøst
Vi besøgte det i går aftes for første gang. Vi elskede det! Mad var smagfuld og dejlig kvalitet og rigtig god betjening. Vi besøger helt sikkert igen.
Lækker autentisk mad! God halloumi og nogle pomfritter der sparker røv! Kan varmt anbefales før en aften på rust, en eftermiddag til fodbold i TELIAParken eller på vej hjem fra byen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Gaza Grill med offentlig transport


Skt. Hans Torv (Blegdamsvej) 100 måler
1A
Skt. Hans Torv (Blegdamsvej) 130 måler
1A
Elmegade (Nørrebrogade) 240 måler
1A
350S
5C
Elmegade (Nørrebrogade) 250 måler
1A
350S
5C
Ravnsborggade (Nørrebrogade) 310 måler
5C

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik