facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gastronomia Smeralda

"Gode og friske ingredienser og altid levere god service, det er vores opskrift på at sikre os glade kunder og de bedste måltider."
Adresse: Kystvejen 1 A , 4600 Køge
Telefonnummer: 43 64 65 66
By: Køge
Rute: Kystvejen 1 A
Postnummer: 4600



relaterede søgninger: Smeralda Solrød menu, Smeralda Karlslunde, Smeralda Karlslunde menu, Smeralda menu, Smeralda Karlslunde Åbningstider, Smeralda Solrød Åbningstider, Smeralda tapas, Smeralda levering
Anmeldelser
Pænt og hyggeligt lokale, men maden var desværre ikke smagt til med salt og peber. Dertil var vores bord ikke klar, da vi ankom, personalet stormede rundt, og der blev ikke snakket pænt imellem personalet i baglokalet, hvilket skabte en lidt trykket stemningMad: 3/5
Dejlig fødselsdag. Skøn mad. Fin service og hyggelige lokaler.Mad: 5/5
God pizza og perfekt pasta
God mad til rimelige priser. Stedet har også takeaway samt salg af delikatesser. Dette kan godt virke lidt forstyrrende på ens måltid alt efter hvor man bliver placeret. Dog ikke så meget at jeg ikke vil komme igen
Det er det bedste pizza jeg har fået i laaang tid. Super god md. Hyggelig lille restaurant med en "intim" atmosfære og venligt personale. Hvis jeg kunne ønske mig mere : lidt lav italiensk baggrundsmusik for at fuldende stemningen.
Gastronomi i høj klasse. Pariserbøf, pizza pepperoni eller pasta. De er gode til det hele. Spis i hyggelige omgivelser eller ta' med hjem. Det er helt sikkert køreturen værd.
Vi bestilte tapas til et arrangement. Det var så lækkert og der var rigeligt mad! Kan helt sikkert anbefales, både almindelige tapas den til 2 personer og fisketapas. Brødet til var også rigtig godt.
Min kæreste ville forkæle mig og havde gode erfaringer med dette sted fra tidligere besøg. Vi var noget skuffede. Forreterne var comme ci, comme ca. Deres carpaccio var så generøst overdænget med parmigiano, at det var umuligt at smage andet end ost. Vi bad om at kødet til hovedretterne skulle være medium, vi fik det welldone. Jeg fik et nyt stykke kød, dette var til gengæld mere rødt end medium. Blandt de valgfrie saucer var der kun to hjemmelavede - hallo Danmark, skal vi ikke snart gøre det til et lovkrav, at bearnaise altid er hjemmelavet? Fik pebersauce, som ikke smagte af noget særligt og hvor man ikke havde rørt melet ud? Tilbehøret stak i alle retninger. Halvdelen af desserterne var udgået, min kærestes creme brulé var mere en panna cotta og den såkaldte italienske is mindede lidt for meget om Carte Dior, chokoladeisen var direkte fæl. Der gives to stjerner fordi, at tjeneren i det mindste byttede min steak og at deres Barolo på glas var god til prisen, kun 79 kr! I det hele taget er deres vin og øl prissat meget rimeligt! Men, skru ned for ambitionerne og op for håndværket. Og arbejd lidt mere med det traditionnelle italienske køkken, less is more.
Helt sikkert nogle mega gode pizzaer vi fik go smagsoplevelser så det er ikke sidste gang jeg kommer derMad: 4/5
Hyggeligt spisested centralt beliggende i Strøby Egede. Maden er veltillavet og der er et bredt udvalg af pizzaer og pastaretter. Desuden serveres der burger, sandwich, salater og en egentlig aftenmenu med to eller tre retter. Afslappet stemning og godt til prisen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik