facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Gartneri Toftegaard

Gartneri Toftegaard
Adresse: Højskolevej 5 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 21 71 63
By: Køge
Rute: Højskolevej 5
Postnummer: 4600



relaterede søgninger: Gartneri Toftegaard åbningstider, Toftegaard smykker, Toftegaard Landbrug, Gartneri Næstved, Gartneri Sjælland, Toftegård Maskinstation, Gartneri i Køge, Planteskole
Nærliggende lignende virksomheder
Thyme planteskole Thyme planteskole 3 km Skøn planteskole, serviceorienteret personale.
Anmeldelser
Hvis man er interesserert i grøntsager, kryderurter, chili, tomater, basilikum så er dette sted et paradis.
Utroligt udvalg, hyggelig atmosfære, rigtig god plads trods mange mennesker og meget fin ekspedition; og så er det økologisk!!
Det er det mest fantastiske sted med kæmpe udvalg af planter. Vil til hver en tid anbefale et besøg
Vi var ude efter nogle særlige chillier. Det gik let Der er orden på de forskellige slags og de er lette at finde. Betjeningen er fin og venlig
En hjertlig velkomst af den søde vizsla hvalp byder dig ind i en kæmpe drivhus med spændende udvalg af krydderurter, tomater, chilli og mange andre spiselige planter, som man ikke finder andre steder. Blomster kun til pynt er der ikke så mange af. Priserne er til den absolut høje side.
Det skønneste sted med en overflod af økologiske krydderurter, spændende spiselige stauder og farverige blomster. Vi glæder os til at nyde en kop kaffe i cafeen så snart den åbner igen og købe os fattige i drivhusets herligheder.
Et stort udvalg af lækre spiselige planter og urter. God, venlig, smillende og informativ betjening!
Gartneri Toftegaard er altid en fornøjelse. Stort udvalg af specielle planter, tidligere især Chiliplanter og tomater. Hvad der er nyt er at Krydderurter og også frugtbuske har vundet mere indpas. Insektvenlige planter er også en del af dette nye fokus. Gartneriet benytter også nyttedyr til bekæmpelse af bl.a. bladlus, forvent derfor at små fluer og sommerfugle marienhøns og andet er en del af både de planter du får med hjem, samt oplevelsen. Alt der dyrkes her er økologisk og der er mulighed for at købe dyrkede afgrøder såsom tomater agurker og chili fra deres drivhusbutik. Jeg plejer som regel at købe en bakke små tomater med som snack til hjemturen, hvis du undrer dig over dette så lad mig understrege at smagen i disse tomater IKKE ligner hvad man får i supermarkedet. Tak for endnu et hyggeligt besøg i jeres butik!
Virkelig et hyggeligt og flot gartneri, de har et bredt udvalg af planter og som de eneste jeg har kunne finde, har de en bhut Orange Copenhagen Chili! Virkelig lækker chili. Vi kommer helt sikkert igen og vi skal prøve deres café når den åbner.
Det er et super duper godt sted for chili entusiasten der vil være grundig og starte det bedst mulige sted.. De får fem stjerner fordi jeg endnu ikke har skulle bruge andre end dem for at være dækket ind med viden samt meget sunde og stærke planter.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik