facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Garderhøjfortet

Garderhøjfortet
Adresse: Garderhøjfort 4, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 39 61 17 34
By: Gentofte
Rute: Garderhøjfort
Gadenummer: 4
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 11.00–15.00
tirsdag: 11.00–15.00
onsdag: 11.00–15.00
torsdag: 11.00–15.00
fredag: 11.00–15.00
lørdag: 10.30–16.00
søndag: 10.30–16.00

Anmeldelser
Det var vildt at opleve. Så livagtig fortællinger og bare en rigtig fed oplevelse.
En fantastisk oplevelse, især når de dedikerede folk på stedet fortæller om fortets historie og dets tilblivelse for private midler.nEt under af arkitektonisk kvalitet.nDeres udstillinger er forfinede til perfektion.nStiller du spørgsmål, får du uddybende svar.nDesværre har jeg kun set deres rollespil i deres lille biograf.nDu når ikke at se det hele på en dag, så jeg kommer helt sikkert igen.nTak til foreningennFORSVARETS FREMME
Skøn skøn perle i Gentofte/ved Lyngby. Vi besøgte fortet i sommerferien, men der var ikke mange andre gæster. Vi koblede os på en rundvisning gratis når indgangen er betalt og Taja fortalte indlevende og gribende om soldaterlivet på fortet op til 1. Verdenskrig. Taja understregede at det var ok at hoppe af rundvisningen efter en tur i kanontårnet hvis det blev fir kedeligt for børnene, men vores to drenge valgte at fortsætte med rundt, fordi det var så spændende.nDer var mange fine små aktiviteter for børnene - alle fungerede både for en 8 årig og en 12 årig og de voksne. Og udstillingerne er interessante og til tider overraskende.nVi brugte 4 timer på fortet - fra åbning til luk. Og vi kunne sagtens have brugt en time eller to mere. Helt fantastisk sted!
Vi besøgte fortet i sommerferien. To voksne og to drenge på 12. Det var en fantastisk oplevelse. Vi blev mødt af Emma og Jacob. Begge er utroligt engagerede og imødekommende formidlere. Vi giver vores varmeste anbefalinger! Tag forbi og lær en masse om fortets historie og livet på fortet omkring 1. verdenskrig. Dejligt sted at have børn med, for de får rent faktisk lov at prøve en masse.
Super fint og lærerigt sted, så spændende udstillinger. En oplevelse i særklasse. Idag var ingen undtagelse da vi var til jubilæum på 40 års dagen for filmen midt om natten. Virkelig et helt igennem fantastisk arrangement!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik