facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Garage Burgerbar

Garage Burgerbar
Adresse: Rådhuspassagen 9 A , 7100 Vejle
Telefonnummer: 30 68 68 15
By: Vejle
Rute: Rådhuspassagen 9 A
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Garage burger menu, Garage Burger Vejle menu, Garage burger Risskov, Garage burger Randers, Garage burger job, Bedste burger Vejle, Burger Garage Trustpilot, Garage Burgerbar Aarhus
Anmeldelser
Så var det et besøg på Garage Burgerbar! Man bliver ikke modtaget varmt velkommen, man skulle selv hente menuen, og selv op og bestille. Men maden var virkelig god! Burgeren er som den skal være, fritterne kunne godt være lidt mere sprøde, men chili mayo dippen er god og lidt stærk. Deres bedste ting er helt klart deres milkshake! Nøj de gode Alt i alt et besøg værd, hvis du skal have burger i Vejle.
Store saftige bøffer, flere nye smage af dip, drikke varer i top, anderledes menukort. Virkelig et besøg værd.Mad: 4/5
Vi havde bestilt til 17:20 og kunne først få udleveret kl 17:38, ingen info om forsinkelse eller beklagelse om de 18 minutters forsinkelse.... og vores sjæles blev lavet ca 15 min før udlevering så da vi fik dem var de helt skildte og tynde som mælk. Brødet på en burger var sort og brændt inden i... øv har sjældent oplevet så mange trælse ting ved en take away bestilling.
SKUFFENDE SERVICE OG BURGERE. Vi bestilte to menuer, en Tesla Veggie og en vegansk. Vi fik at vide, at de havde travlt, så der ville gå ca. 30 min. Efter tiden var gået, fik vi at vide, at der ville gå 15 min før vores ordre var klar. Der endte med at gå 1 time før maden var klar, og der blev hverken beklaget eller kompenseret på nogen måde. Vi fik kun information, når vi aktivt opsøgte den. Begge burgere havde ALT for meget ketchup og den veganske burger var ikke markeret. Derudover betaler man 20 kr. for at få en vegansk burger. Dvs. at de skal have 20 kr. for at ikke at tilføje parmesan på pomfritterne og at erstatte mayonnaisen med en plantebaseret udgave... Det eneste positive ved oplevelsen var pomfritterne, der var godt sprøde.
En tirsdag aften på en burgerbar 31.01.23 De havde udsolgt og okseburger!!! Valgte en kylling burger som var tør og kedelig. Det værste var hygiejnen, jeg har aldrig set så beskidt et ølglas som dette. Kommer ikke lige der foreløbig.
Jeg har lige været i Vejle og købt to burger menu til KUN 69kr. De var overaskende gode til den billige pris. Og der var god service, alle medarbejderne var smilende.
Var derinde og spise og føj hvor var der beskidt.Kunne slet ikke nyde burgeren for tænkte hele tiden hvordan der så ville se ud i køkkenet Høje stole til børn,bordene og stolene var helt fedet ind, gulvet var så fedet art man kunne bruge det som skøjtebane på toilettet var der hel sort af skimmel rundt om vandhanen.Skal ikke spise mad derfra mere
Virkelig lækre burgere! Vi var tre veninder afsted, der søgte noget enkelt og hurtigt mad. Garage burgerbar er en restaurant men er samtidig uformel og hyggelig. Maden var en enkel og meget velsmagende burgere. Kødet og råvarer var friske, pomfritterne sprøde og lækre. Vi ventede kun omkring 15 minutter, selvom de bestemt havde nok at se til. Det var ret billigt, så vi kommer helt sikkert igen. De havde bord til os, trods vi ikke havde bestilt i forvejen. Rigtig god oplevelse synes vi alle tre.
De laver bare nogle gode burgere til rimelige penge. Der er en grund til at de er Vejles bedste burger. Så tag endelig hen til Garage Burger Bar, du/I vil ikke fortryde det.Mad: 5/5
Ok billigt og burger var super, lidt mærkeligt at få ost på pomfritter og noget plante noget.Mad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Garage Burgerbar med offentlig transport


Vejle Busterminal 220 måler
172
353
622
633
N150
Vejle St. 220 måler
032
IC
ICL
RA
RE
Vejle Trafikcenter 260 måler
1
11
2
9A
Vejle Trafikcenter 260 måler
12
16
5
6
8
Vejle Trafikcenter 270 måler
10
16
3
6
7
9
9A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik