facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ganløse Bageri

Adresse: Østergade 5 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 48 18 30 12
By: Stenløse
Rute: Østergade 5
Postnummer: 3660



relaterede søgninger: Romkugler Ganløse, Stenløse Bageri, Ølstykke Bageri Åbningstider, Jyllinge bageri, Bager i nærheden, Byvej 34B Stenløse, Ølstykke Bageri, Ganløse Kro
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Købte en pistacie-mazarinkage som var fyldt af chokolade smørcreme, som hurtig blev for kvalm, kunne ikke smage pistacien.
Supergodt, fair priser, høj kvalitet! Prøvede deres hjemmelavede honningsnitter både med abrikosmarmelade og hindbærmarmelade, og de hjemmelavede romkugler med karamelmidte. Sidstnævnte kan fuldt ud måle sig med Nørre Aaby's eller herostratisk berømte romkugler, og jeg kørte gerne til månen efter alle tre kager.
Fantastisk beliggenhed, med terrasse ved gadekæret, hvor der er borde/bænke, til kunderne, sød bagerpige, lækkert bagværk
Måtte prøve deres påskeæg og flødeboller. Man kan godt forstå stedet og udvalget er populære. Kan klart anbefales men pas på, man får lyst til mere.
Et Bageri der åbenbart er blevet kåret som det bedste Bageri 2 år i træk, lille bageri med rimeligt udvalg... Det vi købte var godt.
Lækker mad og venlige personale. De slags bagerier findes næsten ikke mere. Kan sagtens anbefale.
Altid en fornøjelse at handle her. De kører med store "portionsstørrelser", det er kæmpe rundstykker og wienerbrød, der langes over disken. Er du kaffe tørstig har de en god automat til det. Butikken er et populært pitstop for områdets mange motionscyklister, der nyder landsby idyllen på terrassen ved gadekæret, imens der tankes kalorier på. Husk at følge bageriet på Facebook, hvor de har 14000+ følgere!
Aaaaal for lille og sløv kaffemaskine. Med alle de cyklister der besøger bageren burde det nok installeres en meget større kaffeautomat i stedet.
God smag og ok priser! Prøv et godt bagværk! :
Dejligt udvalg af kager og brød
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik