facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Galerie Eros

Galerie Eros
"Pga. det høje smittetal holder Restaurant Eros midlertidigt lukket til den 28. februar.Alle værdibeviser bliver forlænget op til 4 måneder efter udløbsdatoen."
Adresse: Holbergsgade 9 , 1057 København
Telefonnummer: 31 50 69 66
By: København
Rute: Holbergsgade 9
Postnummer: 1057


Åbningstider

Tirsdag: 13:00-17:30
Onsdag: 13:00-17:30
Torsdag: 13:00-17:30
Fredag: 13:00-18:00
Lørdag: 11:00-14:00

Anmeldelser
En blandet oplevelse på Restaurant Eros. Restauranten har en dejlig beliggenhed tæt på Strøget og København midtby, og det er super hyggeligt at sidde og spise udenfor og være en del af stemningen. Personalet er venligt og imødekommende. Vi havde bestilt en deal bestående af to retter til aftensmad. Personalet brugte dog betydelig lang tid på at finde ud af, hvad den bestod af, og hvad vi måtte bestille. Maden kom hurtigt, hvilket smagsoplevelsen da også bag præg af. Ikke den store kulinariske oplevelse, men dog fin mad til prisen. Portionerne er dog lidt for små, så sultne gæster skal nok enten vælge noget andet eller være parat til at bestille det halve menukort.
Fin hyggelig restaurant dog er portionerne meget små så ikke der man skal gå hen vis man er meget sulten
Eros er et rigtig hyggeligt sted, indrettet efter moderne stil. Placeret i centrum, tæt på offentligt transport. Servicen var i top og maden smagte fantastisk, friske råvarer og velsmagende mad. Tjenerne er meget flinke og priserne er meget rimelig. Stedet kan anbefales til arrangementer. Maden kom hurtigt og portionerne var store. Deres dybstegte blæksprutte er et must.
Meget skuffende oplevelse, der startede ud med uimødekommende service, men dog bød på to udmærkede forretter. Derefter stod den desværre på 2 smagsløse hovedretter, I form af deres lam og cordon Bleu. Begge manglede smag og krydderi, og var serveret med samme kedelige sovs og tilbehør. Til sidst var der dessert, som var en blandet oplevelse. En god, men lidt unorthodox tiramisu, men en rædselsfuld softice, som burger King kunne have gjort bedre. Det var især skuffende da tjeneren og menuen fik det til at lyde som flødeis med kage til. Alt i alt en meget sjælden dårlig anmeldelse herfra, men med så skuffende mad og dårlig service føles det berettiget.
Fint sted hvis du vil spise i centrum til en billig penge Eros levere god mad til prisen. det ikke mad kunstværker der bliver serveret, men god mad som vi blev rigeligt mætte af. Specielt var vi glade for de stegte rejer med hvidløg.
Super lækker mad. Rigtig dejlig lille restaurant i Københavns Centrum. Hyggelig, venligt personale og dejlig veltillavet mad. Vi havde igen købt en Sweetdeal med 3 retters menu. Der var frit valg på menu kortet. Bare så lækkert. Jeps... Vi kommer gerne igen.
Hvis man er her på en deal er det value for money. Forretterne er ikke noget at skrive hjem om. Men de kommer stærkt igen på hovedretter og dessert. Betjeningen er venlig og forsøger at gøre det godt.
Jeg har besøgt Eros mange gange og har stort altid været meget tilfreds. Høflig betjening, lækker mad og rimelige priser. Kommer gerne igen en anden gang!!!
Købte en tre-retters gennem Sweetdeal, og købte vinmenu til. Maden var generelt veltilberedt og smagte godt, og med en dejlig komplimenterende vin!!!
God beliggenhed ved Gråbrødre Torv. Priser absolut i den rimelige ende i forhold til stedet med happy hour. Fin service, dog gik det lidt langsomt efter vi havde bestilt. Maden var i middel ende men det var priserne også. Men alt i alt en midt imellem oplevelse.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Galerie Eros med offentlig transport


Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) 20 måler
26
Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) 40 måler
26
Kongens Nytorv St. (Holmens Kanal) 190 måler
23
26
Nyhavnsbroen (Holbergsgade) 200 måler
26
Kongens Nytorv St. (Kongens Nytorv) 200 måler
23
26

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Galerie Eros.

København antikviteter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Holbergsgade 9 københavn kunstgallerier placering, hvordan kan jeg gå. Galerie Eros adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Galerie Eros. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Galerie Eros med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Antique Toys Antique Toys 347 måler Jeg kom tilfældigvis forbi denne skønne butik med antikt legetøj. En forespørgsel på...
Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary 589 måler Skuffende at der er så lidt på så meget plads. Enkle få lysglimt, men ellers tyndt. V...
Wiingaard Boheme Interieur Wiingaard Boheme Interieur 616 måler Det er lidt som at træde ind i Aladdins hule når man går ned af trappen til Wiingaard...
Bøger & Kuriosa Bøger & Kuriosa 636 måler
Kortkartellet Kortkartellet 666 måler
Bit Antik Bit Antik 786 måler
Harsted Antik Harsted Antik 866 måler Jeg købte en flot blå vase fra Holmegaard og et marmelade glas Palet fra Holmegaard. ...
Finnerups Antikvariat Finnerups Antikvariat 1 km Herlig old school forretning. Fint udvalg af gamle kort.
JP/Politikens Hus JP/Politikens Hus 1 km Hvor nyhederne skabes
Statens Museum for Kunst Statens Museum for Kunst 1 km Er kommet her siden 70'erne og ser stadig for mig hvordan det så ud dengang. Det er a...
Den Frie Den Frie 1 km Jeg så udstillingen, En anden surrealisme. Det var meget blandet, i det der var mange...
Prismen Prismen 2 km God hal med masse af plads til aktiviteter
Kim Antons & Co Kim Antons & Co 2 km Altid lækkert mad i lækker omgivelser kokken kommer ud og møder alle gæster og spørge...
Galleri Oxholm Galleri Oxholm 2 km Fantastisk galleri og ejeren Kim gør det magisk ;- kan anbefales
V1 Gallery V1 Gallery 2 km Fedt fedt fedt. Altid et besøg værd.
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik