facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Funplays Ballerup

Funplays Ballerup
Adresse: Telegrafvej 2, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 44 68 22 96
By: Ballerup
Rute: Telegrafvej
Gadenummer: 2
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: 10.00–20.00
tirsdag: 10.00–20.00
onsdag: 10.00–20.00
torsdag: 10.00–20.00
fredag: 10.00–20.00
lørdag: 09.00–20.00
søndag: 09.00–20.00

Anmeldelser
Møgbeskidt og ulækkert, der bliver ikke gjort rent det er helt sikkert, madrester, brugte plastre og brugt mademballage ligger og flyder alle steder i børneland. Simpelthen for ulækkert. Det ene billede er en vådserviet kørt henover gulvet i børneland.
Vi har været i alle legeland på Sjælland, og funplay eller eventyrfabrikken er bare det bedste sted. Maden er langt bedre end hos de andre og der er mere plads og rummeligt at være. Et skønt sted. Det koster kun 29,- for voksne at deltage, hvilket er et kvantespring fra de 100.- hos andre legeland.
Kære Funplays,nnJeg skriver til jer for at udtrykke min dybe utilfredshed med vores nylige besøg hos jer den [23.06.2024]. Desværre var vores oplevelse langt under forventet standard, og jeg føler mig nødsaget til at dele vores erfaring med jer i håb om, at der kan blive taget passende handling.nnFor det første var stedet utroligt beskidt. Der var skrald spredt rundt omkring, og faciliteterne virkede ikke som om de var blevet rengjort ordentligt i lang tid. Dette er især bekymrende, da jeres lokaler er beregnet til børn, og det er afgørende, at de opholder sig i et rent og hygiejnisk miljø.nnFor det andet var servicen fra jeres medarbejdere under al kritik. De var uforskammede og flabede, og det var tydeligt, at de ikke var interesserede i at hjælpe os. Flere gange forsøgte vi at få assistance, men blev ignoreret eller mødt med en uvenlig attitude, hvilket gjorde vores besøg meget ubehageligt.nnJeg forventer en forklaring på, hvorfor servicen var så dårlig, og hvad I vil gøre for at forbedre forholdene. Jeg håber, I vil tage denne klage seriøst og tage de nødvendige skridt for at sikre, at andre besøgende ikke skal opleve det samme som os.nnJeg ser frem til at høre fra jer snarest muligt.
Bedre ind de fleste lege steder med et okay menu kort vi holdt vores datters 2 års fødselsdag. Det startstede ikke ikke godt jeg havde ringet 2-3 uger inden samt med kage til. Da vi ankommer med gæster gaver osv videre viser det sig at hende jeg havde snakket med havde ikke noteret noget som helst og tror jeg havde snakket med 2-3 personer inden jeg snakket med chefen han fik det hele på plads hvor fik et område og kastede masser af rabatter i hovedet og redde lidt dagen men den flove pinlige irriterende situation må bare ikke ske. Men de slap godt afsted med det alligevel.
Her er gode faciliteter. Og et fedt legeland med noget til alle.nMEN! det er simpelthen møg beskidt. Hygiejnen er helt elendig. Der render børn rundt med mad og drikkevarer i faciliteterne. Der flyder affald rundt på tingene. Toiletterne flyder med papir, tis på gulve osv. Det synes jeg ikke de kan være bekendt når man betaler så høj en pris for at komme ind. Så skal det altså være i orden. Det virkede til at der var meget få personaler på arbejde. Og det var en lørdag vi var der, hvor jeg kan forstille mig at der er travlest.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik