facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Funcenter

Funcenter
"FunCenter er et hyggeligt Eventcenter centralt placeret i Aalborg på Eternitgrunden.Her byder vi velkommen til 4 store Eventhaller med over 25 fede ativiteter som Bubble Soccer, Human Football, Lokumsræs, Hamsterbolde, Rodeotyr og meget mere.Derudover tilbyder vi også indendørs Paintball, Lasergame, Escape Rooms og Kajak poloHusk altid at bestille tid inden i besøger os! Vi har åben alle ugens dage ved forud booking.Har du spørgsmål eller vil du gerne booke så fang os på tlf: 28 31 21 01 eller mail: [email protected] glæder os til at se jer!Hilsen Jan Olsen, Indehaver"
Adresse: Poul Larsens vej 14 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 28 31 21 01
By: Aalborg
Rute: Poul Larsens vej 14
Postnummer: 9000


Anmeldelser
Fantastisk oplevelse. Vi var to der spillede VR i 1 time, der var nogle problemer med et enkelt spil hvor controllers vibrerende helt vildt. De kvitterede med 40 min ekstra spil tid. Fantastisk service og venlig og hjælpsomme medarbejdere! Fantastic experience. We were two guys playing VR for an hour. There were some trouble in a game where the controller vibrated like crazy. They added 40 min extra game time, no questions asked. Fantastic service and very friendly and helpful worker!
Mega hyggeligt og skide sjovt, synes også vores instruktør Elias gjorde det Mega godt, ham kan i godt være stolte af
Rigtig fede escape rooms, men i eventhall var halvdelen af vores forlystelser i stykker, dårlig service for 350kr, men fik en gratis slushice
Vi var i escape-room "Fængslet" og så en halv time i skydesimlatoren. En gruppe på 5 fra alderen 10 til 44. Det passede faktisk rigtig fint. Alle hyggede sig og morede sig. Lidt en dyr 1½ time. Men når vejret i DK ikke er så sommerligt som ønsket og alderspredningen er stor. Så kan det sagtens anbefales. Imødekommende og flink personale.
Escape Room var virkelig langt fra hvad man kunne forvente. Først og fremmest et chokerende dårligt design, med stavefejl og en præmis som slet ikke kan købes. Du bliver fulgt hen i baggården hvor der står nogle gamle vogne som mest ligner festivaltoiletter. Der har de så en skurvogn, hvor man kan bruge en time på at løse nogle kedelige og dårligt præsenterede opgaver. Jeg kunne godt lide instruktøren, men kan simpelthen ikke forstå hvordan i kan være bekendt at tage det høje beløb for så billig en omgang. Kunne desværre aldrig finde på at anbefale dette til nogen.
Har besøgt stedet to gange og jeg har ikke været skuffet en eneste gang. Der var en lille uoverenstemmelse med beløbet, men pengene blev hurtigt overført tilbage. Kæmpe anbefaling
God gæsteservice, og så er det jo altid bare mega sjovt Vi havde planlagt polterabend der ude, alle i vores gruppe var positivt overrasket, og alle følte at de var godt brugt bagefter. De kunne især mærke det i lattermusklen Vi kommer helt sikkert igen!
Kan kun anbefale dette sted, og havde jeg mulighed for at give flere stjerner både til stedet og til deres medarbejder Mads, som var rigtig sød og hjælpsom, når det kom til at hjælpe min 8 årig datter som er særlig sensitiv, og meget tilbageholdende.. Vi var der 2 dage i træk, det er absolut ikke sidste gang, vores ferie går til det jyske..
Stedet betjenes af overgearede teenagere, men når man ser bort fra det er det rigtigt fint. Masser af muligheder for at have det sjovt i nogle timer uden det behøver at koste kassen.
Prøvede escape room hos funcenter, og det var ikke som vi havde forventet. Det var udfordrende, men man kunne godt have gjort det endnu sjovere og mere spændende, ved at man havde lavet flere effekter, såsom lys og røg, i aktiviteterne.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Funcenter med offentlig transport


Eternitten (Sønderbro / Aalborg) 260 måler
13
23N
Vandværket (Sønderbro / Aalborg) 320 måler
13
23N
Eternitten (Østre Allé / Aalborg) 410 måler
54
55
56
954X
Eternitten (Sønderbro / Aalborg) 410 måler
13
23N
Vandværket (Sønderbro / Aalborg) 430 måler
13
23N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Funcenter.

Aalborg fest og event-planlægni̇ng

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Poul Larsens vej 14 aalborg akti̇vi̇teter for børn placering, hvordan kan jeg gå. Funcenter adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Funcenter. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Funcenter med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik